Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 20:45
Cino, polecam CI AH goscia robi skory do aut pelne tapicerki naprawde robi dobrze znam go osobiscie wiec wiesz... na ulicy dożynkowej ma warsztat i z tego co wiem chlopaki z g-teca robia dachy
Auto: z grupy vag
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 22:39
rafii napisał/a:
zagadaj ze Sławkiem wejdz tutaj http://cabriolety.pl/
spoko gosciu i zna sie na rzeczy!!! robi super dachy
na rzeczy to zna się tapicer który te dachy szyje a z tego co wiem to Sławek super gościu odbiera tylko telefony i terminy z tapicerem ustala
wolton22 napisał/a:
Cino, polecam CI AH goscia robi skory do aut pelne tapicerki naprawde robi dobrze znam go osobiscie wiec wiesz... na ulicy dożynkowej ma warsztat i z tego co wiem chlopaki z g-teca robia dachy
na Dożynkowej to Andrzej robi skóry i wnętrza do dachów raczej się nie dotyka
a zorientowana w temacie jestem bo cabrioletem jeżdżę
Cino napisał/a:
Ludziska szukam pomocy, bedzie nowy dach tylko jak to zawsze w zyciu bywa trzeba pogadac z tym i tamtym zeby bylo dobrze wiec podpowiedzcie z kim.
przecież rozmawiałeś z moim mężem na ten temat na zlocie Wrześniowym
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 08:09
mikel angelo, moze i masz racje ale z tego co wiem to AH robi dachy nie bedziemy sie sprzeczac heheh G-tec napewno robi do tego bo robia masowke ktore idzie na zachod
[ Dodano: Sro Lut 27, 2008 13:49 ] mikel angelo, widzisz zadzwonilem w tej sprawie do Andrzeja bo widze ze go znasz powiedzial zeby Cino przyjechal i ze mu zrobi :P:P:P
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 21:03
wolton22 napisał/a:
mikel angelo, moze i masz racje ale z tego co wiem to AH robi dachy nie bedziemy sie sprzeczac heheh G-tec napewno robi do tego bo robia masowke ktore idzie na zachod
ja pracuję w g-tecu i pierwsze słyszę o jakichś masówkach na zachód
jeśli już to export zderzaków tuningowych ale to nie ma nic wspólnego z dachami do cabrio
jeśli chodzi o te dachy z g-teca to tak jak pisała wcześniej moja żona CINO dostał namiar w Kwietniu
a to czy zdecyduje się na tą opcję czy na szycie u AH to już będzie jego decyzja
...prostując mikel angelo pisała że Andrzej robi tapicerki a do dachów raczej się nie tyka... a nie że nie robi ich wogóle
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 21:15
agrabsabi, spoko nic sie nie dzieje hehe a ja slyszalem ze robicie w g-tecu dachy wlasni do cabrio... coz widzisz poczta pantoflowa jednak bywa zawodna heheh
Auto: z grupy vag
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 19:06
wolton22 napisał/a:
Cino, no no czekam na Ciebie
no może tak za bardzo nie czekaj
a tak poważnie to mój Pawełek był dzisiaj u Andrzeja i ma złe wiadomości dla Cino
Andrzej wstawił nową maszynę do warsztatu i technicznie nie jest w stanie na dzień dzisiejszy tego wykonać
może na wiosnę jak będzie ładna pogoda