Wysłany: Nie Cze 29, 2008 20:25 doradzcie warsztat w lublinie do naprawy zawieszenia w audi?
witam
doradzcie warsztat w lublinie do naprawy zawieszenia w audi? solidny i zeby nie zdarli ze mnie ?
bo juz sam zglupialem, niektorzy polecali bosh service, ale czytalem rozne o nich opinie, to samo tyczy sie andrzej siwiec. wiec sam juz nie wiem.
pozdr.
ja moge polecic Auto-Service Zbigniew Ciechanek na Bursakach (obok mleczarni) - duzy budynek ładna hala nie da sie nie zauważyć. Robią każdy samochod Audi w szczególności - tam też pracuje kilku zapaleńców Audi. Nie zedrą z nikogo.
Auto: B4 coupe2.3 quatro
Skąd: Lublin Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 49
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 12:16
Co do Auto-Serwis Ciechanek mam mieszane uczucia sam osobiście bym tam nie pojechał!!! Często tam bywam bo tam mamy serwis naszych aut służbowych i czasami ręce mi opadały jak patrzyłem się na tych mechaników!!!
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 21:23
joho napisał/a:
ale przeczytalem, nawet na tym forum ze sa drodzy bardzo.
No popatrz , a kto napisał , że są bardzo drodzy.Zapewne ktoś , kto nawet tam nie był Byłem u nich już kilka razy.Polecaiłem ich sporej grupie ludzi i wszyscy wracali zadowoleni i nikt nie skrżył się na ceny.Kiedyś jak jeszcze miałem B5 i zaczęło mi się coś tłuc , to objeździłem wszystkich speców polecanych i uważanych za najlepszych od zaiweszeń w Lublinie i co i d u p a.Nikt mi nie pomógł.Na Trześniowskiej koleś mi powiedział , że maglownica do wymiany Dopiero znajomy taksówkarz powiedział mi o Płouszowicach.Pojechałem , Pan Andrzej wsiadł ze mną do autka , pojechaliśmy na nierówną drogę , posłuchał , później wszedł pod auto pooglądał sobie i powiedział , że tłucze się prawy dolny wachacz.Za regenrację i wymianę wachacza zapłaciłem 120zł (jeżeli robisz u nich nie liczą 20zł za sprawdzenie auta).Powiem tylko , że wtedy komplet wachaczy kosztował 4500zł.Po wymianie cisza nastała.Zrobiłem na tym zregenerowanym wachaczu jeszcze sporo kilometrów i nie było najmniejszego problemu.Tak więc jeżeli ktoś ma problemy z zawieszeniem , to zawsze odsyłam go do nich , bo według mnie to najlepsi fachowcy
A ostatnio wymieniałem u nich olej , filtr paliwa , powietrza i żarówki (w B6 trzeba się nagimastykować aby je wymienić) i za wszystko zapłaciłem 30zł.Drogo jak cholera