A mi się wydaje że warto jest zawieźć alternator na ul. Łęczyńską do Auto Bendiks Bosz. Wymienią ci wszystko to co trzeba i sprawdzą resztę. Tylko może być troszkę drożej niż samemu, ale mniej zachodu.
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 21:53
wybity jest na pierścieni zewnętrznym, żeby odczytać trzeba wymontować albo posłużyć sie katalogiem producenta takiego łożyska np. Optimal ( http://www.optimal.pl/pl/...i-skrzyn-biegow )
Auto: Audi A4
Skąd: Świdnik Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 162
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 00:42
agrest82 napisał/a:
A mi się wydaje że warto jest zawieźć alternator na ul. Łęczyńską do Auto Bendiks Bosz.
Tak samo doradzę tyle że ja jeździłem do Bendiksa na ul.Zagłoby za salonem forda na Węglinie robili mi tam już w 3 autkach alternatory,wymontują sprawdzą co trzeba to wymienią i problem z głowy.
Kajtek jedż na niemce i przed niemcami w prawo zaraz jak sie kończy ta dwupasmówka to w prawo tam robią alternatory rozruszniki wjeżdzasz sami wyjmą alternator i przejrzą na wszystkie mozliwe sposoby czyli rozbiórka całego do zera potem złożenie i na pewno nie wyjdzie to drogo ja tam zawsze jeżdzę a na łączyńskiej to złyszałem że ceny wywalone w kosmos
A mi się wydaje że warto jest zawieźć alternator na ul. Łęczyńską do Auto Bendiks Bosz.
Tak samo doradzę tyle że ja jeździłem do Bendiksa na ul.Zagłoby za salonem forda na Węglinie robili mi tam już w 3 autkach alternatory,wymontują sprawdzą co trzeba to wymienią i problem z głowy.
O właśnie też o nich słyszałem że są dobrzy, tylko nie pamiętałem żadnych danych o nich.
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
Auto: Audi A4
Skąd: Świdnik Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 162
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 09:18
To chyba jedna z najlepszych firm w Lublinie zajmująca się alternatorami i rozrusznikami wiem że dużo warsztatów właśnie do nich przywozi wymontowane alternatory do naprawy.
Firma naprawdę godna polecenia i na pewno u nich nie przepłacisz,poza tym mają na miejscu regenerowane części