najlepiej zrobisz namierzajac jakis model ktory by cie interesowal i jak zdecydujesz sie na ogledziny wziasc ze soba czlowieka co sie na tym zna. wbrew pozorom na poldku trzeba ie znac nie da rady kupic tak na oko, bo potem to same problemy moga byc
tak jak Maro mówi, weź z sobą człowieka który się zna i zestudzi Twoje zapały wrazie co żeby szrota nie kupić, przede wszystkim zwracaj uwagę na blachę a jak chcesz Plusa to zobacz czy nie wyrywa się przekładnia z podłużnic no i najważniejsze to progi, no ale blacha to nie cały samochód, stan silnika przede wszystkim ciśnienie i sprawdzić jakie odgłosy wydaje silnik przy 3 tys. obrotów bez obciążenia aby sprawdzić panewki jak chcesz OHV
Podłącze się pod ten wątek Panowie z racji tego że moja koreańska maszynka do jeżdżenia coraz bardziej zaczynam mnie wkur..... i coraz częściej mam ochote albo porąbac ją siekierą albo wsadzić szmate w bak i spalić to w moje głowie narodził się chory pomysł żeby kupić sobie poloneza caro plusa chodzi mi o caro + z roverem jakby ktoś coś wiedział o takim aucie to byłbym wdzięczny za kontakt wiem że tych aut wyszło mało więc tym bardziej byłbym wdzięczny za jakieś info.
_________________ FSO Nadszedl czas ... czas by cieszyc sie zyciem......
zmierzyć się i da ale pomiar na każdym garze wyjdzie inny mimo tego że może być sprężanie jednakowe, kwestia siły docisku w każdym przypadku musi być jednakowa a tak na pewno mnie jest.