Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 21:44
siwy napisał/a:
panowie, wniosek jest taki, ze nie ma gdzie pojechac
oprocz do Pawla, ale on nie ma Hond.
w ogole, wychodzi na to ze trzeba zdobyc koncesje na rozbieranie samochodow i zalozyc szrot.
jak chcesz to Ci moge pociac taka srebrna HONDE co czasem niedaleko Lastmaku parkuje... wybierzesz co Ci bedzie pasowac
tylko ona chyba jest jakas zepsuta bo sprezyny ma raczej polamane
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 10:32
Ostatnio widziałem w Elizówce stała na części Honda Jaaz. Podjedz zobacz może coś tam mają, tylko angliki na graty tam sprzedają.
Za giełdą w Elizówce jedziesz po luku na Lubartów i szrot jest po Lewej stronie zanim zjedzie się z górki na dwu pasmówkę.
Jeszcze jest jakiś szrot gdzie mają pełno gratów w Woli Piaseckiej koło Piask. Nie wiem w którym to dokładnie miejscu, ale oni ogłaszają się na allegro.
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 21:45
Jak chcesz mogę dać Ci namiar na PW chłopaków którzy zajmują się japończykami, między innymi Hondą, troche gratów mają nie wiem czy akurat będą mieli to co Cię interesuje....
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 21:17
Napisałem że nie wiem czy będą mieli części takie jak Cię interesują, nie pisałem czy Cię interesuje ten numer tel Zadzwoń do chłopaków ( prowadzi to trzech braci i każdy jest od innej japońskiej marki ) 501-385-709