Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 19:00
Cytat:
Rysiek napisał/a:
Chłopaki z eMek nie popisali sie zbytnio, ładnie im to chodzi ale bokami latał tylko gostek e36 3.5l bodajze
dlaczego sie nie popisali ??
Tez mnie zdziwily te slowa bylem tam prawie pol dnia i bylo naprawde fajnie (na koniec najlepiej). Mam swoich faworytów e-36 , srebrne M3 e-46 i niebieska e-46 coupe przerobiona na M3 chlopaki swietnie jezdzili naprawde pokazali klase sa jakies filmiki ale z tel. wiec jakosc nie teges. Fajnie sie krecili we 2 e-46 srebrna i e-36 ) Impreza
to nie był trening driftu tylko chłopaki wpadli BMW polatać
to że rwd, to nie znaczy że musi lubić i umieć latać bokiem
na mini maxie jak są czasami 2x 200sx s14, to jeden lata bokami, a drugi na czas
kto co lubi Ryszardzie
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Chłopaki z eMek nie popisali sie zbytnio, ładnie im to chodzi ale bokami latał tylko gostek e36 3.5l bodajze
dlaczego sie nie popisali ??
no dlaczego dlaczego...bo przyjechalem popatrzec jak latają bokami a tu pupcia...
a kto Ci powiedzial, ze to drifting ?
ciekaw jestem co Ty bys pokazal na torze ciekawe jaki czas bys wykrecil ??
bo niektorzy z nich ogarniaja dobrze auta
Rychu hehe nie dokładaj taka m-ka to nie śkoda usiadłbyś w nią i zbłądziłbyś na tym torze
Ogólnie to spoko impezka,może nie wszyscy ogarniali idealnie furki,ale niektórzy to wręcz zajebiście.
Pozdro dla kierownika który srebrną m-ką nie dośc,że kozacko fristajlował to jeszcze strzelił dwa razy altonena .
ale z was matolki, a gdzie napisalem, ze zle jezdzili? Ogarniali ladnie, przynajmniej ten w e36, i srebrne oraz granatowe m3 ale miec taka beemke i nie polatac bokiem to nuda
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: BMW 540
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 17:34
fajnie było tylko szkoda ze nie było E39 I E60 M,najefektowniej jezdiło E36 i E46(jaki tam był motor 3.0CI moze?? wcale nieduzo lepiej od emek latało pzrynajmniej na oko heh,jak dla mnie lepiej jak w ułęzu chociarz cały tor widac i to z góry