jakis tydzien temu byly dwa dzwony w tym samym czasie na tym rondzie kiedys bylo to samo na wiadukcie na Hutniczej codziennie jakis dzwon, zrobili swiatla i spokoj jest
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Toyota Corolla E11
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 22:20
akurat widziałem ten dzwon, współczuje współczuje, szczęscie,z e nikomu nic się nie stało. ja niestety musze przejezdzać tym rondem kilka razy dziennie bo akurat tedy prowadzi droga do mnie do domu. często bywa, ze jakiś "mistrzunio"mysli ze zdąży a ja wtedy musze hamować, uważajcie na to miejsce
Siema Gawdi, widzę że szykuje się zmiana nyski...Szkoda tylko że w takich okolicznościach...i to pod domem można by powiedzieć Jaki plan będzie reanimacja jeszcze tego czy niech biorą w piz.u ?
PS. Naprawdę wielkie szczęście, że nikt nie jechał więcej w aucie oprócz drajwera bo było by kiepsko patrząc po zdjęciach prawego fotela
_________________ W201 anthracite grey metallic
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
w poniedzialek chyba jedzie do nowego wlasciciela a co on zrobi to mnie nie obchodzi moze zlozy jeden caly z 3 rozbitych i sprzeda na elizowce jako bez wypadkowy
jakis tydzien temu byly dwa dzwony w tym samym czasie na tym rondzie kiedys bylo to samo na wiadukcie na Hutniczej codziennie jakis dzwon, zrobili swiatla i spokoj jest
po co tam swiatla tylko trzeba bedzie stac i czekac