Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 11:44
witam. nie wiem jak to jest z kwestą, sztabem itp ale możnaby zorganizować spot np. BMW Audi VW i podciągnąć to jakoś pod atrakcje WOSPu Jakby ktoś miał takie mozliwości to dajcie znać, pamiętajcie o nas My w tamtym roku mieliśmy coś takiego i wyszło naprawde całkiem fajnie. Pozdrawiam
Auto: impreza gt
Skąd: LSM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sie 2004 Posty: 273
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 12:11
Moje zdanie Siwy już znasz... działamy kto pomoże ???? do konkretnego planu jeszcze chwila, ale można się mniej więcej zdeklarować kto poświęci niedzielę ???
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 13:50
Ja też chetnie pomogę A myslał ktos o zorganizowaniu jakiejs imprezy na torze lublin? Mniej wiecej jak w tamtym roku ale mozna było by pomyslec nad jakimis atrakcjami oprócz KJSa No i odpowiednio to \nagłosnic w mediach...
Auto: impreza gt
Skąd: LSM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sie 2004 Posty: 273
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 19:32
impra na torze to jeden element , przydałby się też w jakiejś znanej części miasta, w zależności od tego gdzie będzie światełko- pomyślimy gdzie umieścić serce naszego sztabu.