FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Spot na Zamku Lubelskim
Autor Wiadomość
Piotrek 
drifter

Auto: osobowe
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:14   

Jaqub napisał/a:
jesli chodzi Ci o granatowa to rzeczywiscie 100% M5... niekatowana i chyba jeszcze na handel

taaaaa.... 26 koła ;) http://moto.allegro.pl/it...w_m5_340km.html

Chłopakowi z Touringa nic się nie stało w bryczce. Nie poszedł w opony tylko przeskoczył przez trawe na dalszą częśc toru :mrgreen: Strasznie to wyglądało, dowiem się co tam dokładnie się narobiło :| ale z tego co gadaliśmy to nic poważnego na szczęście ;) po ciemku przynajmniej nic nie było widać

Robsy-M-Technic 
drifter
M-Technic II

Auto: MB z V8 ;)
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:26   

Piotrek napisał/a:
Chłopakowi z Touringa nic się nie stało w bryczce. Nie poszedł w opony tylko przeskoczył przez trawe na dalszą częśc toru :mrgreen: Strasznie to wyglądało, dowiem się co tam dokładnie się narobiło :| ale z tego co gadaliśmy to nic poważnego na szczęście ;) po ciemku przynajmniej nic nie było widać

No właśnie,a to nie Michał nią jechał? Dla mnie wyglądało to tak jakby sobie chciał drogę skrócić,ale było słychać jak podwoziem zawalil :/ Dobrze,że na tą część toru co wyleciał nic nie jechało :) Pozdro.

Piotrek 
drifter

Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:34   

Robsy-M-Technic napisał/a:
No właśnie,a to nie Michał nią jechał?

Nieeeee :mrgreen: :mrgreen: :D Prowadził Właściciel. To auto Krzysia, naszego klubowego Movie Makera ;) Kiedyś miał takiego granatowego sedana, teraz jeźdi tym. Ciemno było stąd te nieporozumienia hehe ;)

Michał89 
Uczy sie pisac

Auto: jeździ
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:38   

Oficjalnie oświadczam, że to nie ja prowadziłem czerwone e36 touring dzis na torze :wow: :wow: :haha: :haha: :D :D żeby nie było jakichś spekulacji na moj temat :D :D pozdrawiam

QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:39   

Jaqub napisał/a:
Qsy chyba sie wystraszyl deczko bo sie nic nie chcial przypucowac nowym nabytkiem :mrgreen:

Kuba nie przestraszyłem sie tylko nie miałem za wiele czasu :P postałem chwile i pojechałem :P jak bym wiedzial ze da rade na tor wjechac to bym został troszke poupalac sprzet razem z Wami :mrgreen:

Piotrek 
drifter

Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:43   

QSY pewnie przestarszył się ilością aut odstawionej częściowo w kąt marki dlatego się tak szybko ulotnił, hehe :D Pozdrawiam ;)

Misiek_lbn 
the fastest furious

Auto: 200sx s14a
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 23:44   

Jaqub napisał/a:

Misiek_lbn, Ty tez trenujesz... troche Cie obrocilo ale to tylko swiadczy ze probujesz szybciej smigac...

człowiek uczy się całe życie ;)
prędkość była za duża a dohamowanie za mocne ;)
fajnie też wyglądała niemała chmura jak ktoś z was zapewne spalił oponki na górze na koronie :mrgreen:

KTR 
drifter
eserdwadzieścia

Auto: P10GT
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 03:26   

widziałem was jak wyjezdzaliscie z zamku :spoko: fajnie to wyglondalo taka watacha BMW :)

_Rafi_ 
streetracer

Auto: ropniak
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 11:11   

Szkoda ,że szybko się ciemno zrobiło,bo by więcej atrakcji było.Ale i tak na torze dotarłem hydraulikę w aucie :D :D :D .
Macie jakieś fotki lub filmiki to dawać ,a najlepiej na naszej stronce www.bmwmotorsportklub.pl bo widze dwa tematy lecą takie same.

cymbur01 
prawdziwy tuner

Auto: audi 80 quattro
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 11:49   

bylem i widzialem jak zachaczyl spodem ta czerwona Touring a dzis bokiem wchodzil z krochmalnej na plac bychawski(to chyba on) uczy sie chlopak :mrgreen:

Piotrek 
drifter

Wysłany: Pon Paź 29, 2007 12:54   

_Rafi_ napisał/a:
Macie jakieś fotki lub filmiki to dawać ,a najlepiej na naszej stronce www.bmwmotorsportklub.pl

dokładnie ;) Ja mam okropnie rozmazane fotki bo trybem nocnym robione, poprostu żal.pl :| było tylu fotografów więc może ktoś się wychyli. Zapraszam www.bmwmotorsportklub.pl/forum 8)

Odpowiedz do tematu