Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 21:30
siwy napisał/a:
Jaqb, wiem jak dbac o polerowane felgi, bo sam zakladalem o tym temat, ale czytaj temat i odpowiadaj na temat
hehe... zakladac temat to jedno a miec i polerowac co tydzien to drugie
poki co nie sraj zarem tylko poczekaj jak przyjda felgi i je dokladnie zobacz... bo takie klepanie zeby klepac to ma nijaki sens...
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 23:10
O polerowane felgi bardzo latwo sie dba trzeba czesto myc sama woda bez plynow itp. itd. i po myciu elegancko przetrzec dla nadania polysku . Sam jak wypolerowalem swoje '17 w BMW i wlozylem w to wiele pracy to powiem szczerze ze dbalem o nie bo szkolda pracy. Polerowanie nie jest takie proste i jezeli ktos ma slomiany zapal to niech lepiej sie za to nie zabiera.
kupiłem fele do fiata, ale wymagaja renowacji, nie bede sie bawił w polerke, bo ani czasu ani cierpliwości nie mam, dodam do piaskowania, a potem pociągne proszkiem
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: Golf III 1.8i
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 21:33
wydaje mi się że powinieneś podjechać do zakładu który maluje proszkowo i zapytać sie czy np nie podejmą sie tego i powiedzą jak masz przygotować fele, moge polecić Ci zakład w Szczecinie "DECOR" ale zapewne troche za daleko, pytałem sie pół roku temu to powiedzieli że w granicach 35-40 zeta za sztuke. Spiek chyba jest najlepszy jeżeli chodzi o malowanie felg a i jest jeszcze jedna ważna sprawa że nie wszystkie szpachle nadają sie do tego bo mogą się zwarzyć przy działaniu wysokiej temperatury.
Ja tam swoje polerowałem całe, ciężko utrzymać w czystości ale gdy się umyje to efekt jest za..... ,
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 07:11
odgrzewam kotleta siwy, i jak, robiłeś coś w tym temacie, czy sobie odpuściłeś, podziel się info
jestem teraz w podobnej bolączce i nie wiem co mam robić, czy odpuścić sobie i zostawić fele do dobicia na zimę czy próbować je reanimować
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI