Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 22:26
powiem tak: nie spelnia jednej z podstawowych zasad branych pod uwage przy naborze do policji..:D a taki kozak był... a okazalo sie ze sam taki prawy nie jest... PS. oddaj 200zl!!!
Raz w tygodniu latam do Bialej i zawsze napotykam sreberko ale na blachach LRA....
Teraz tez jechalem i na obszarze zabudowanym mialem ok. 64 km/h i rozmawialem sobie spokojnie przez telefon, az tu nagle, jakies buraczysko z BMW chcialo abym mu zjechal na prawy margines. Mimo ze zawsze mam oczy w kolo pupy i puszczam tych szybszych to nie zjechalem mu, bo dzieciaki szly pelnym stadkiem na poboczu. Na niezabudowanym wyprzedzila mnie ta menda i popierdzielila dalej. A w okolicach Radzynia moim oczom ukazalo sie sreberko z fajnymi odblaskami i ten burak co mnie naciskal abym w grupke dzieci wjechal. Moje wk.....wienie odeszlo i mam nadzieje ze troszke sie czeresniakowi portfel zagrzeje jak bedzie przekaz puszczal szanownej wladzy.
Ps. Nic nie mam do marki BMW, tylko do tego osla, ktory te auto, w tym czasie i na tej drodze, moja skromna osobe wk.....rwil.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 16:06
BELFEGOR napisał/a:
Raz w tygodniu latam do Bialej i zawsze napotykam sreberko ale na blachach LRA....
Teraz tez jechalem i na obszarze zabudowanym mialem ok. 64 km/h i rozmawialem sobie spokojnie przez telefon, az tu nagle, jakies buraczysko z BMW chcialo abym mu zjechal na prawy margines. Mimo ze zawsze mam oczy w kolo pupy i puszczam tych szybszych to nie zjechalem mu, bo dzieciaki szly pelnym stadkiem na poboczu. Na niezabudowanym wyprzedzila mnie ta menda i popierdzielila dalej. A w okolicach Radzynia moim oczom ukazalo sie sreberko z fajnymi odblaskami i ten burak co mnie naciskal abym w grupke dzieci wjechal. Moje wk.....wienie odeszlo i mam nadzieje ze troszke sie czeresniakowi portfel zagrzeje jak bedzie przekaz puszczal szanownej wladzy.
Ps. Nic nie mam do marki BMW, tylko do tego osla, ktory te auto, w tym czasie i na tej drodze, moja skromna osobe wk.....rwil.
nie dawno dostali tą Vectre ja praktycznie po drogach Białej , Radzynia, Międzyrzeca poruszam sie codziennie oni sobie latają również tutaj na trasie z Międzyrzeca na Białą a tak pozatym to tam również lata srebrna Skoda Octavia też z wideoradarkiem to tak żebyś kiedyś sie nie nacią
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.