Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Lut 16, 2005 20:46
maly841 napisał/a:
powinienes sporo kaski wyciagnac za takie rozwalenie furki
wyciagnalbym jakbym to ja byl pukniety... ale tak sie zlozylo ze ratujac sie od mercedesa a clase (ktory sieknalby mnie w bok) strzelilem w tyl scierce ktorej wogle sie nie spodziewalem
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Sro Lut 16, 2005 21:01
Jaqub napisał/a:
maly841 napisał/a:
wyciagnalbym jakbym to ja byl pukniety... ale tak sie zlozylo ze ratujac sie od mercedesa a clase (ktory sieknalby mnie w bok) strzelilem w tyl scierce ktorej wogle sie nie spodziewalem
uuuu to niezla lipa ale dobrze ze tylko tak sie skonczylo
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Lut 16, 2005 21:07
maly841 napisał/a:
Jaqub napisał/a:
maly841 napisał/a:
uuuu to niezla lipa ale dobrze ze tylko tak sie skonczylo
klopot w tym ze musialem zakladajac zderzak M3 wyjac ta belke wzmacnaijaca (szyne z pod zderzaka) i dlatego uszkodzenia sa takie tak to by mi zderzak poszedl i tyle.. ale nie ma tego zlego... moze bedzie pierwsza e36/e46 w LBNie
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Sro Lut 16, 2005 21:10
wiec zycze powodzenia ja tez mam juz plan na zrobienie mojej ,a jak nie to sie sprzeda i kupi cos mocniejszego chociaz hymmm czekam na poprawki w silniku i zobaczymy czy zostaje w domu czy zostaje ..... sprzedana