kajtus ty bedziesz miala termocostam ,a grochowke maja rozdawac pod telewizja
(z tego co wyczytalem)
to czego mamy jeszcze za nia placic
niechaj zalewaja banke dla tworzacych ''serce''
a w miseczki niech sie kazdy zaopatrzy
i gra gitarrra
_________________ Istnieje tylko jeden luksus prawdziwy - LuKsUs zWiAzkU z OOOO
Auto: Audi B4 TornadoRot
Skąd: Czechów Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 129
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 19:26
nie wpisałem sie na liste poniewaz w weekend szkuje mi sie wyjazd ale jak bym zdolal wrocic w sobote w nocy- to moge wpasc w niedziel o umowionej godz. ????? pomogl bym przy tym serduchu i w ogole.....jestm na 50%
wszystko jest juz jasne ....
niedziela godzina 10 spotykamy sie wszyscy na placu zamkowym, dostajecie naklejki i plakaty na autka i ruszamy w miasto... jeździmy po mieście dwoma kolumnami w zależności od ilości autek, cześć może pojechać do Świdnika ale to sie zobaczy na miejscu ... jeżeli ktoś nie może sie zjawić na 10 niech sie nie przejmuje o godzinie 14 zjeżdżamy sie wszyscy na plac zamkowy w celu utworzenia serca WOŚP które weźmie udział w światełku do nieba... do godziny 16 40 serce ma być już ładnie poustawiane żeby TV mogla wszystko ładnie nagrać ....
jeśli chodzi o plac zamkowy to najprawdopodobniej zabezpieczy nam sam środek placu albo straż miejska albo żandarmeria wojskowa....
grochówka wojskowa niestety jedzie pod telewizje i tam będzie rozdawana ale razem z marcino mamy możliwość kupienia grochówki od wojska ale to już od was zależy...
przejazd po mieście ma być kulturalny ale mamy robić dużo hałasu ....
Panowie a może takie serducho zrobić na torze? Nie będzie problemu z zabezpieczeniem miejsca, aby ustawić auta miejca znajdzie się może nawet więcej niż pod zamkiem.
Co do akcji pomocy przy MiniSprincie - to przydaly by się chętne dwie osoby do pomocy - które potrafią obsługiwać stoper i późniet w trakcie tzw "wolnej amerykanki" po minisprincie aby pomóc zapanować, żeby nie wszyscy naraz wjeżdżali na tor.
jeśli chodzi o zrobienie serca na torze to odpada ....
po 1) mamy kamerę na 16 40 pod zamkiem i z góry ma nas objąć .... na torze nie będzie takiego efektu
po 2) tor jest nierówny i wyszło by krzywo a ma być efekt świecących świateł
po 3) jest już troszkę za późno na zmianę planów
wstępnie ustaliłem z gelem ze przyjedziecie na 10 na plac zamkowy i w kolumnie wystartujecie ustalona trasa na tor i wrócicie na 14 na zamek...
Auto: Audi 100 - C4
Skąd: Śródmieście Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Wrz 2007 Posty: 236
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 13:45
Mam pytanie : co z tą grochówą , kiedy pojedziemy po nią?
[ Dodano: Czw Sty 10, 2008 13:56 ]
OGŁOSZENIE: W niedzielę w moim aucie będzie ciepła grochówka i herbatka dla wszystkich uczestników. Zapraszam Lubelski Klub Audi i Lubelski Klub Volkswagena aby się do mnie zgłaszali podczas całego zlotu. Na pewno dla każdego wystarczy. Mój samochód to białe Audi 100 a rejestracja to kajtek.
_________________ Skoro może być gorzej to znaczy nie jest źle, a skoro nie jest źle to jest dobrze.
OGŁOSZENIE: W niedzielę w moim aucie będzie ciepła grochówka i herbatka dla wszystkich uczestników. Zapraszam Lubelski Klub Audi i Lubelski Klub Volkswagena aby się do mnie zgłaszali podczas całego zlotu. Na pewno dla każdego wystarczy. Mój samochód to białe Audi 100 a rejestracja to kajtek.
oj to ja chyba caly wieczor w bialym c4 spedze
w towarzystwie ...grochowki
_________________ Istnieje tylko jeden luksus prawdziwy - LuKsUs zWiAzkU z OOOO
Panowie a może takie serducho zrobić na torze? Nie będzie problemu z zabezpieczeniem miejsca, aby ustawić auta miejca znajdzie się może nawet więcej niż pod zamkiem.
tak jak napisał krzylo niestety już jest zapóżno na zmiane miejsca
Czacha i Gomez napisał/a:
oj to ja chyba caly wieczor w bialym c4 spedze
w towarzystwie ...grochowki
Auto: Audi A4 Avant
Skąd: Czuby Pomógł: 4 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 150
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 22:40
Tylko wielka prośba o kulturalne zachowywanie się, żeby nie było takich akcji jak w Świdniku że jacyś kolesie z BMW robili wiochę!! Musimy tego pilnować!! Pozdro do zobaczenia