Głosować raz na dobe można będzie w ankietach zamieszczonych na forach, natomiast e-mailowo głosować można tylko raz z podaniem Imienia, Nazwiska, Adresu zamieszkania i telefonu.
ale w ankiecie mozna tylko jeden glos oddac, mailowo powinno byc raz na dobe
Głosować raz na dobe można będzie w ankietach zamieszczonych na forach, natomiast e-mailowo głosować można tylko raz z podaniem Imienia, Nazwiska, Adresu zamieszkania i telefonu.
ale w ankiecie mozna tylko jeden glos oddac, mailowo powinno byc raz na dobe
Auto: VW
Skąd: Polska Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Wrz 2006 Posty: 1017
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 20:24
A ja głosuje na Daniel Jeleniewski - Żużel - TŻ Sipma poniewaz chodzilismy do tej samej szkoly i oczywiscie klasy bardzo fajny kumpel no i oczywiscie zdolny żużlowiec
A ja głosuje na Daniel Jeleniewski - Żużel - TŻ Sipma poniewaz chodzilismy do tej samej szkoly i oczywiscie klasy bardzo fajny kumpel no i oczywiscie zdolny żużlowiec
również dlatego ale też uważam ze osiągał juz sukcesy jak był w szkole i nie traci formy
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 23:30
Paweł to powinien sie zaczac rozwijac, bo chyba stoi w miejscu, a mało jest takich sportowców jak Krysio (Z Lublina) ktorzy jezdza po swiecie i maja takie sukcesy.
po za tym to nasz uzytkownik forum wiec faworyt (mam nadzieje ze tak jest, oczywiscie szczegoly poznamy jutro)