Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 17:27
moim zdaniem ul.Choiny jest zlym miejscem za duzo ludzi tam mieszka za duzy ruch wylotowka. Idealnym miejscem byla by np ul.Metalurgiczna lecz ten stan drogi trzbea raczej tego pokroju drug szukac tylko ze z rownym podlozem.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 22:00
siwy napisał/a:
w sumie nie glupi pomysl ;]
chyba najlepszy... od galerii az do szopena zamknac (tak zeby szopena bylo przejezdne) tam ruch i tak jest maly, mieszkancy (jest ich mniej niz gdzie indziej) i tak sa przyzwyczajenie do imprez na placu litewskim, kupa miejsca na widownie przy placu i wzdluz (szerokie chodniki), miejsce dla czekajacych na start (boczna przy galerii)... poza tym srodek miasta (adrenalinka), powinno byc duzo widzow itp itd...
chyba najlepszy... od galerii az do szopena zamknac (tak zeby szopena bylo przejezdne) tam ruch i tak jest maly, mieszkancy (jest ich mniej niz gdzie indziej) i tak sa przyzwyczajenie do imprez na placu litewskim, kupa miejsca na widownie przy placu i wzdluz (szerokie chodniki), miejsce dla czekajacych na start (boczna przy galerii)... poza tym srodek miasta (adrenalinka), powinno byc duzo widzow itp itd...
Będzie masa pozerów, dresików, pijaczków i innego marginesu, pozatym trochę przyciasno, nie wiem jak Ty ale ja niechciałbym przyjąć kilku idiotów na maskę. W Lublinie nie ma BEZPIECZNEGO miejsca by zorganizować taką imprezę, było to już wałkowane pare lat temu, ja kiedyś próbowałem, Demol coś działał, TTomek, a wszystko rozbiło się na tym, że każdy wyciągał łape wiadomo po co. Jak już naprawdę chcecie zorganizować coś to trzeba sprawdzić kiedy kładą nawierzchnię na obwodnice, myślę że do tego czasu pare osób ruszy tyłki i może coś ździała. Co do miejscówy przypomniało mi się, że na Pancerniaków jest fajnie i szeroko, miejsca na zaplecze jest też trochę, ale o 1/4 można zapomnieć 1/8 najwyżej, tylko znowu ta widownia przy drodze