Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 23:45 farba do dekli czerwona vht pilnie poszukiwana
witam szukam farby vht pilne! znacie kogoś kto miałby u nas od ręki lub kogoś kto kupił farbe ale jeszcze nie planuje malować w tym tygodniu kolor czerwony
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 13:12
dzięki chłopaki, co do cierpliwości to o to biega że jej nie ma bo dekiel juz zdjęty od soboty leży i albo ktoś w lublinie ma albo maluje normalna farbą i tyle (szkoda ale nie ma wyjścia) bo nie opłaca mi się niszczyc uszczelki na kilkakrotne składanie, dlatego napisałem zapytanie
dostałem jednak już namiar od daniela więc powinna być
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 23:34
MACIOR napisał/a:
Na allegro jest 2-3 sprzedających z farbami VHT w RPM też pewnie mają.
wiem wiem że farba na allegro jest u niemca u którego biorę gwinty też jest i kosztuje trochę ponad 20zł ale co z tego jak potrzebna był mi dziś a nie jutro, kupiłem od amora ale szczescia nie mam k u r w ... już niegdy nie bedę sie spieszył olać system powoli bo jak się spiesze to tylko lipa wychodzi
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 23:40
tak BTW jak wilkowi malowałem pokrywe to zuzyłem ze trzy dysze, a najlepiej sprawdziły sie dysze ze spraya motipa bo nie zasychały tak szybkoi jakos to malowanie szło
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 00:28
eeee QSY farba zatyka dyszki fakt jak dostałem od daniela to nie chciala sie malować oczyszciłem sobie dyszke i ogrzałem puszkę i malowała zajebiście dała fajny efekt ale zabrakło więc dziś jak kupiłem całość zdrapałem wszytko od początku i jeszcze raz ale tym razem sprej był uszkodzony i hu. z dyszkami wsadziłem 4 różne i za każdym razem to samo farba coraz gorzej sadziła przy zaworku i po malowaniu przy krótkim naciśnięciu z puszki wydobywało sie 1/5 zawartości.:mad: juz nie wspomne o tym jak wyglada moja łapa i podłoga