a furmanke bedziesz wozil laweta ktora bedzie ciagnal bus w ktorym beda kola...
ciezko jest upchac w auto (bagaznik) wiecej jak 2 17stki z oponami...
ja bylem cwany i myslalem ze wloze komplet samych felg 19tek do bagaznika... niestety nie udalo sie
jade prawdopodobnie jutro po t4 multivana który bedzie odpowiadal za dowoz evo na imprezy.
jadac na np kjsa beda potrzebne gora 2-3 kompl. Bo moja hankooki nie sa dopuszczone do ruchu.
Jaqub napisał/a:
pilachgt napisał/a:
ale te 19
ciekawe ile jeszcze bedzie furakow na tym rozmiarze w okolicy na sredniej wielkosci sedanach
daniel na KJS niedopuszcza cie na takich gladkich slockach znaczy moga sie czepiac i nie dziw sie jak inni beda sie buwersowac a gdzies indziej protestow
daniel na KJS niedopuszcza cie na takich gladkich slockach znaczy moga sie czepiac i nie dziw sie jak inni beda sie buwersowac a gdzies indziej protestow
ja wiem dlatego napisalem ze na kjs beda gora 3 kompl a nie 5
1 zwykle
2 szutwoki
3 zimowki
4 slicki
5 slicki
6 deszcowki
ad 7: dobrze kminie ?:D
wlasnei szutrowek nie bedzie bo na 17 felge nei wdizialem i raczej nie przydadza sie. za szutrowki jak bedzie potrzeba beda sluzyc zimowki.
1. zwykle letnie dunlopy sportmaxy 245/40(te mam)
2. 225/45 jakies bridgestony z mocnymi bokami np. potenza re070 lub toyo r888 (trzeba kupic)
3. slicki dopuszczone do ruchu lub toyo r888 (tez trzeba kupic)
4. zimowki (mam)
5. deszczowki (mam)
6. slicki torowe- lyse (mam)
7. to co w pkt 6
wlasnie sie wkur..lem. Mialem dzis jechac po multivana ktorego wygralem na ebayu, a koles przez telefon ze wczoraj ktos go wzial.
1 zwykle
2 szutwoki
3 zimowki
4 slicki
5 slicki
6 deszcowki
ad 7: dobrze kminie ?:D
wlasnei szutrowek nie bedzie bo na 17 felge nei wdizialem i raczej nie przydadza sie. za szutrowki jak bedzie potrzeba beda sluzyc zimowki.
1. zwykle letnie dunlopy sportmaxy 245/40(te mam)
2. 225/45 jakies bridgestony z mocnymi bokami np. potenza re070 lub toyo r888 (trzeba kupic)
3. slicki dopuszczone do ruchu lub toyo r888 (tez trzeba kupic)
4. zimowki (mam)
5. deszczowki (mam)
6. slicki torowe- lyse (mam)
7. to co w pkt 6
Wydaje mi się, że to trochę przerost formy nad treścią. Kiedy założysz zwykle 245/40, kiedy 225/45, a kiedy deszczówki. Czy odczujesz różnice między r888 a deszczówką(cięty slick?)? A zimówki w jakim rozmiarze?
Wydaje mi się, że to trochę przerost formy nad treścią. Kiedy założysz zwykle 245/40, kiedy 225/45, a kiedy deszczówki. Czy odczujesz różnice między r888 a deszczówką(cięty slick?)? A zimówki w jakim rozmiarze?
zwykła na codzień, deszczówki na tor jak będzie mokro, r888 na na suche imprezy
zimowka to 235/45
[ Dodano: Sro Lut 20, 2008 20:11 ]
a czy to jest przerost to nie wiem. 2 wypady do ułęża i nie ma opon