Wysłany: Czw Lut 14, 2008 23:42 Pompka centralnego zamka
siemanko
Sprawa wygląda tak: przedwczoraj wziąłem sie za centralny zamek który nie działał mi od kupna auta. Okazało sie, że pompka jest zepsuta. Szukałem takiej samej pompki na necie, szrotach, sklepach z używanymi częsciami itp. Ale na prózno. Korzystajac z okazji niedzielnego zlotu chciałbym zapytać czy nie ma ktoś moze pompki do A3 (najlepiej-E), chcialbym sprawdzic czy to w 100% wina pompki i czy mój układ jest szczelny, a jeśli nie, to ile potrwa zanim sie ona wyłaczy i czy bedzie konieczność naprawy tej nieszczelnosci.Może to być równiez pompka od A4- z tego co sie orientuje niektóre pasują do A3. Pompka bedzie mi potrzebna wyłacznie do podłaczenia na kilka minut. Z góry wielkie dzieki
Witam
Poruszam ten watek ponownie. Sprawdziłem i to wina pompki. Podpiąłem inna i okazało sie, że działą lecz nie wyłącza sie bo jest przebicie gdzies na przewodach i pompuje cały czas. Gość chciał za nią 400 zł więc z góry mu podziękowałem. Mam takie oto prośby:
1. Czy ma może ktoś z was taką oto część (widoczna na załączonym linku)?, potrzebne mi sa 3 sztuki, wiec nawet jesli ktos by mial jedna bardzo chetnie odkupil bym za grosze. Jeśli nikt z was jej nie posiada to wiecie gdzie moge ją dostać?
http://kowax18.w.interia.pl/DSC00173aa.JPG
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 22:07
kowax napisał/a:
Szczerze mówiąc to nie wiem o kogo chodzi. Moze jakieś namiary na niego?
wcale ci się nie dziwię ze nie wiesz o kogo chodzi, bo Tadek Kolano to od używanych części jest a to nie ma nic wspólnego z pompką centralnego zamka
heheheheheehhe
Auto: Audi 100 C4 Avant
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 415
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 09:11
Na Poligonowej ile razy pojade to czegoś nie mają. ( brak cześci ) Kup sobie anonse we wtorek bodajrze lub trzeba było pojechać dzisiaj na giełde i być cos moze dostał
Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 13:36
PONURY, bo kolano taki jest hehe niechce mu sie szukac chyba ze naprawde chce troche pieniazków zostawić ja ostatnio byłem nie było wogóle ludzi i cyfer blatu szukał mi chyba z pół godziny heheh
gelo_lsw Dokłądnie w tym miejscu byłem i chciał za nią 400zł, uznałęm , ze troszke za drogo. Dokłądniej za Krasnikiem 5km(Spławy) Więc poszukiwania nadal trwają.