wolton22 Byłem tam już 2 razy i mówił , że może coś koło środy będzie. Cena 250zł- przystepna, oby tylko miał coś bo już od 2 tygodni mówi, ze sie postara. Dzieki wolton za pomoc.
Auto: audi a4 1,9tdi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2007 Posty: 147
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 22:49
kowax napisał/a:
gelo_lsw Dokłądnie w tym miejscu byłem i chciał za nią 400zł, uznałęm , ze troszke za drogo. Dokłądniej za Krasnikiem 5km(Spławy) Więc poszukiwania nadal trwają.
tak sie sklada ze pracuje w tym warsztacie. przyznaje ze tanio nie jest, ale czesci ktore sprzedajemy sa 100% pewne
_________________ sprzedam:
koła 16" do bmw (felgi alu + opony)
Nie mówie, że sa nie sprawne, pompka została najpierw sprawdzona i tak jak pisałem działała bez zadnego zarzutu. Ale z ceną to sam chyba przyznasz mi racje.
Auto: audi a4 1,9tdi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2007 Posty: 147
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 22:33
rozmawialem dzisiaj w robocie o tej pompce. piotrek twierdzi ze sprzedal juz 2 takie za 400 i pewnie i ta pojdzie za tyle samo. moim zadaniem jednak za duzo wola jak za pompke. a co do podrobek to zdecydowanie nie polecam
_________________ sprzedam:
koła 16" do bmw (felgi alu + opony)
Szły, idą i będą szły te pompki, jest to jeden z zawodnych elementów A3 z tego co wiem. Tym samym zbyt na nie bedzie miał. A co do podróbki to dzieki za opinie.
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 18:49 Miałem ten sam problem ...
Fajnie jest sie podzielić doświadczeniem z innym audiakiem
Miałem dokładnie to samo , podzła mi pompka od centralenego zamka (szyby i lusterka działały). Szczerze mówiąc przejezdziłem sobie dobrte 6 miesiecy bez centralnego i jednocześnie szukając pompki i kupiłem za 200 PLN z dostawą za free - trzeba cierpliwie poczekać i szarpnąc cos z Allegro.
Jeślli chodzi o te końcowki to takie drobne pierdoły najlepiej zamówć w głownym salonie audi np. w Wawie. Moge podać numer do działu z częściami 22 532 42 30