Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 18:22
mi sie coś takiego dzieje że mam drgania na pedale sprzęgła przy delikatnym jego wciśnieciu wciskając do końca pedał usatją drgania (jakby cos jeden obrót tarczy sprzęgła uderzało w coś innego, zwiekszając obroty sie to nasila). sprzegło bierze w połowie wysokości. co to może być ?
mi sie coś takiego dzieje że mam drgania na pedale sprzęgła przy delikatnym jego wciśnieciu wciskając do końca pedał usatją drgania (jakby cos jeden obrót tarczy sprzęgła uderzało w coś innego, zwiekszając obroty sie to nasila). sprzegło bierze w połowie wysokości. co to może być ?
Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 19:21
no nie wiem czy 900zł ale warto sie przygotować na taki wydatek albo w górę, z wymianą. a jakie są jeszcze inne objawy z padającym dwumasem ? ? bo jeszcze mam problem z jedyną na zimnym silniku(nie zawsze) ale to raczej niski poziom oleju w skrzyni, bo potem jak sie zagrzeje to bez problemu nie musze sie zatrzymywać jak kolega Roland żeby włożyć pierwszy bieg
chłopaki a to nie może być czasem wina docisku? może ktoś kiedyś wymienił samą tarczę a nie cały kpl.?
u mnie tez bierze sprzeglo na samej górze... zawsze tak brało odkąd kupiłem auto 2 lata temu, podobno wszystko jest ok...bez możliwości regulacji...
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci