Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 01:04
Konrad napisał/a:
macior fotki nie widze ale mniej więcej wiem ocb...
Siwy miałem te jamexy na poprzednim aucie i było bardzo dobrze... I od wielu osób słysze ze jest wszystko ok
jak miales jamexy i uwazasz ze bylo bardzo dobrze, to rownie dobrze mozesz sobie wsadzic sprezynki z dlugopisow i tak nie poczujesz roznicy. ciesz sie i dziekuj Najwyzszemu ze jeszcze stapasz po ziemi, bo ja widzialem jamexa ktory sie wymsknal na zakrecie i kolega stracil panowanie nad autem. i czytajac Hondatech.pl (zanim padl) byly SAME negatywne opinie na ten temat, wiec jezeli ludzie na Hondatechu rowniez maja zdanie podobne jak ja - to chyba nie ma o czym dyskutować
Miałem u siebie cos takiego , tylko nie jakis szit no name , tylko megan Racing za ponad 140 $ i moje odczucia sa takie ze takiego bardziewia to ja dawno nie widziałem. Jezeli jezdzisz autem sporadycznie i ma tylko wygladacto OK. lecze jezeli chcesz na tym jezdzic to odradzam
Kup dobre springi i bedziesz zadowolony
Ewentualnie szukaj sprezyn od I-VT sa nizsze od serii ok 15- 20 mm
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."