chyba też sie pożegnam z moderowania lkt .... żal.pl
nie rób tego,bo już nic takiego nie przeczytamy
Kamil napisał/a:
Opisz lepiej albo milcz...
Święte słowa !
Nie znam Cie MACIOR(i chyba nic nie straciłem) ale takimi komentarzami dowodzisz tylko że jest z Ciebie czerstwy burak z rudą brodą i to że k-wa masz wh.. siana nie świadczy o tym,ze połknęłeś monopol na prawde!Oducz sie patrzenia na ludzi z góry bo na tym gównie daleko nie zajedziesz
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 17:25
Drift_King napisał/a:
Nie znam Cie MACIOR(i chyba nic nie straciłem) ale takimi komentarzami dowodzisz tylko że jest z Ciebie czerstwy burak z rudą brodą i to że k-wa masz wh.. siana nie świadczy o tym,ze połknęłeś monopol na prawde!Oducz sie patrzenia na ludzi z góry bo na tym gównie daleko nie zajedziesz
nie wiem co WAS w tym co napisal Macior dotknelo.... wiekszosc tego co napisal Kamil jest ciekawe ale... nie ma sie co spinac...
Auto: RS6MTM/911turbo s techart
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Wrz 2004 Posty: 74
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 16:19
wyluzujcie....
Dla mnie the best: Audi Quattro
zacytuję sobie tutaj tekst z książki Larry'ego Edsall'a pt."Legendarne Samochody"
"Nieoficjalny debiut Audi Quattro Sport odbył się jesienią 1980 roku , kiedy to na rajdzie w Portugalli auto to, chodź służyło tylko jako samochód serwisu, było na mecie pół godziny wcześniej niż zwycięzca."