miesci sie igla bo masz mniej niz 150cm a suma wymiarow to 1metr + 1.4m + zostaje ok 0.5metra na grubosc, gdzie nawet mocno zabezpieczona kartonem maska nie przekroczy na moje OKO 20cm wysylaj poczta (najtaniej)!!!
nie miesci sie bo masz dlugosc 1,4m plus obwod ok 2m
przeczytaj dokladnie zapis poczty
kumpel niedawno kupił maseczke.... wysłąna była piękna błyszcząca i tylko do założenia.....jak doszła to była pogięta... szpachla z wlotu powietrza odlazła... i maska nadawała się do kompletnego remontu
a to i ja sie wypowiem maski niewyslesz jako zwyklej paczki bo siodemka policzy ci z gabarytu ups z niesortu czy to jest jakieś 24pln netto pogadaj z agrabem oni maja umowe z UPSem bo zderzaki non stop wysyłają
siwy, i cała była? wczoraj byłem na bro na magazynie 7 to jak chłopaki targali palete na fracht to sie rozjebała na rampie
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 03:22
mattey napisał/a:
a to i ja sie wypowiem maski niewyslesz jako zwyklej paczki bo siodemka policzy ci z gabarytu ups z niesortu czy to jest jakieś 24pln netto pogadaj z agrabem oni maja umowe z UPSem bo zderzaki non stop wysyłają
siwy, i cała była? wczoraj byłem na bro na magazynie 7 to jak chłopaki targali palete na fracht to sie rozjebała na rampie
oni teraz rozpierdalają co drugą palete chyba
Zrobiłeś coś źle, za karę podziel się obiadem, weź udział w akcji PAJACYK!
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Ostatnio zmieniony przez Misiek_lbn Czw Kwi 03, 2008 05:52, w całości zmieniany 1 raz
Auto: E34 540 touring
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 318
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 14:35
Podpinam sie do tematu,potrzebuje wysłac maske,błotnik i zderzak przedni do bmw E34,do Wrocławia.jaki może byc koszt takiej wysyłki??pytam bo klijent niewie czy będzie mu sie opłacac.chyba że ktoś będzie leciał w tamtą stronę czymś co dało by rade to zabrac.z góry dzieki.