siemanko mam tu linka z ta turbina co chce kupic powiedzcie czy warto gadalem z gosciem mowi ze do 330 km da sie podkrecic dzieki http://cgi.ebay.com/ebaym...sspagenameZWD2V
Auto: CivicT
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 12:30
to tak jak z bobą ... oczywiście zajebista i a kto ci powie, ze goowno sprzedaje
K03 nawet w wersji PRO-GT-S (a co... jak sie bawic to sie bawic) nie wydoli do 330KM ... dlatego zrobili k04 .... ogolnie jakas silnie dziwna ta turbina ... cos nie widze oznaczen kkk wiec ci-po ( ) wiem, ze to jest turbo made in china
obczaj obrazek nr 4 .... na tabliczce ... TURBOCHARGER .... myslisz, ze KKK zrobilo by takiego mutanta i sie nie przyznaje do tego
hura optymizm jest dobry ale nie u nas ...... dlatego moj projekt trwaaaaaaaa ale to co sam sie naczytalem/nauczylem moje
dalej nie czaje co cieq mial na mysli zz wzdluzno-poprzeczymi silnikami jak zrobisz sobie kolektor to i od poprzeczo-skosnie-odwoconego silnika wsadzisz turbine ... istostna jest flansz a nie turbina, ktora pi-razy wyglada tak samo......