Wysłany: Pią Lis 07, 2008 17:06 Pomocy gdzie dobze ustawić gaz
Witam gdzie w lublinie moge dobze ustawic gaz w bmw e34 535 instalacja na blosie i duzo pali. Było dobze do puki przepływka sie nie pogieła beemka paliła 16/17 teraz po wymianie przepływki kopułki i wszystkiego przez co strzełiła pali 21/22 .
Gdzie pojechac rzeby nie powiedzieli ze trzeba wymienic parownik i bedzie ok
na krochmalna do codego,kolo zajmuje sie tylko beemkami i zajebiscie robi
ALE naprawia beemki czy zajjmoje sie gazem ???. bo wiesz mechanika od beemek mam . Jacek na ulicy turystycznej nikomu innemu nie oddam beemki do naprawy,chodzi mi o dobrego gazownika ??
Auto: BMW 540
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 22:21
PiterALPINA napisał/a:
M3 napisał/a:
ALE naprawia beemki czy zajjmoje sie gazem ???. bo wiesz mechanika od beemek mam . Jacek na ulicy turystycznej nikomu innemu nie oddam beemki do naprawy,chodzi mi o dobrego gazownika ??
a zna się on na dislach??
Pilnie potrzebuje kogos kto mi uszczelni pompe paliwa bo mi ropa kapie a podobno ciężko o fachowca zeby to dobrze ustawił podobno w lbn tylko na olszewskiego nieźle robia,
poradźcie coś
a zna się on na dislach??
Pilnie potrzebuje kogos kto mi uszczelni pompe paliwa bo mi ropa kapie a podobno ciężko o fachowca zeby to dobrze ustawił podobno w lbn tylko na olszewskiego nieźle robia,
poradźcie coś
siemanko fazi ja ci radze podjechac do jacka na turystyczna nie ma beemki ktorej nie zrobic zna sie na wszystki ja swoje nikomu innemu nie oddaje i to nie pierwsze bmw ktore u niego naprawiam kazda dobrze zrobiona moze nie najtaniej ale napewno solidnie masz pewnosc ze nie wrucisz do niego z tym samym problemem.
jesli chodzi o jacka z turystycznej to masz piotrek racje kolo zajebiscie robi mechanike tylko szkoda ze niema pojecia o gazie ale to szczegol.Ico byles na tej krochmalnej z tym gazem???
tak własnie mam ustawionego blosa jeszcze nie byłe bo po wymianie panewek zajebiscie chodzi naprawde slicznie ale zobacze ile pali jak tak jak było to pojade na krochmalna a jak nei tam to na rowerowa to ponoc zajebiscie ustawiaja .
Jesli chodzi o jacka to masz racie gazu sie nie dotyka ale wysyła do znajomego gazownika dobze mi ustawił ale zmieniłem przepływkei lipa a on powiedzial ze najlepiej jak bym wyja blosa i załozył mikser ale to nie wchodzi w gre .
jak narazie sie poprawiło na 22l zrobiłem 130km ale dawałem jej troszki zatankowałem jeszcze raz i zobaczymy co bedzie dalej po wymianie panewek i ustawianiun przepływki poprawiło sie jej naprawde teraz chodzi slicznie nie myslałem ze bedzie az tak dobrze a to wszystki dzieki P.jackowi z turystycznej naprade jest zajebiscie
jeszcze niech troszke mniej pali i bedzie sztoski