ja od jakiegoś czasu się przestałem praktycznie udzielać gdziekolwiek, po prostu brak mi czasu.... praca, studia, jeden dzień wolny na 2 tygodnie...poldolot sie sypie, nie mam się kiedy za blachę zabrać, o wymianie mostu nie mówię, bo aż się boje. A jak pomyśle o tym ze kant stoi i nie mam możliwości zrobienia go (wspomnienie po blasze) serce mi się kraja.
do dodatkowo w perspektywie chce kupić jeżdżące 4x4, ale ma również szatański plan zrobić takiego fiata 4x4, ciągle bije się z myślami, walczę z brakiem kasy, powoli zaczynam wysiadać psychicznie
Jednak jeżeli będzie potrzebna pomoc w zmontowaniu filmu reklamującego fso Klub to walcie śmiało, z chęcią pomogę, materiału bym trochę nagrał, tylko
ze jestem ograniczony czasem
sorry za taki poemat, ale musiałem to z siebie wyrzucic
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: Fiat 125p 1.8 DOHC
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 10:18
A może zmieńmy nazwę klubu na bardziej życiową np. "zapracowaniu, uczący sie i nie mający kasy właściciele FSO" to by przyciągnęło sporą rzeszę nowych klubowiczów
A na poważnie to chyba każdego przycisnęła ta zima;/ brak czasu i kasy standard. Ja proponuje zacząć sie zbroić przez zimę a na wiosnę zaatakować naklejkami spotami itd. Z 2 strony w zimie wszyscy siedzą na necie zamiast na mieście. Więc jakaś internetowa reklama;] a tak sie zapytam dużo byśmy mieli materiałów na chwile obecną w końcu na spoty niektórzy zabierali aparaty nawet jakiś Ciekawy film z tela by mógł być:P
Auto: Polonez Caro 1.6 GLE `94
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 11:01
nie narzekajcie. W Krakowie mamy na spocie przewaznie po 5 samochodów z czego dwa to polonezy caro i jeden fiat 125p. Ale powoli zaczyna się ewolucyjna reaktywacja. Tylko na to potrzeba czasu. A fakt faktem, że mało jest młodych ludzi jeżdżących FSO. Rzadko kiedy spotykam na mieście zadbanego poloneza z młodym kierowcą.
Auto: Polski Fiat 132p
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 11:22
Max w Krakowie troche przebywam i wiem że tam są "klany": F&F, Moto polska, FSOAK, i tak dalej.
Jak powiedziałem Krakusom że można sie spotykać między klubowo, to w lekkim szoku byli
Auto: Fiat 125p 1.8 DOHC
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 19:32
A ja właśnie ostatnio spotykam dużo młodych w kantach i nie sa to jakieś fury do pałowania po lasach tylko zacne autka. jest jedne chłopak z Wąwolnicy kolo Nałęczowa ma fajnego zielonego kanta PLL albo PPL sie tablice czarne zaczynają czasem widze go jak na LBN leci rano. I wczoraj widziałem na Krasnickich jakiegoś szarego kanta bez zderzaków ale felgi z oryginalnymi deklami chyba bez wydechu no i trochę szpachli na nim czyli też może się odbudowuje i chyba też jakiś młodzian za kółkiem.
Panowie kiedyś w niedziele umówmy sie na jakieś piwko a potem przejść sie po osiedlach i powsadzać FSO za szybkę jakieś wizytóweczki ze klub fso i adresik do nas. W Puławach jest masę kantów w extra stanie kiedyś jeździłem po osiedlach i bylem w szoku ile tam bandziorów stoi nawet kilka ritmaków było
Panowie kiedyś w niedziele umówmy sie na jakieś piwko a potem przejść sie po osiedlach i powsadzać FSO za szybkę jakieś wizytóweczki ze klub fso i adresik do nas.
dobry pomysł ,ale najpierw trzeba wybrać logo więc Panie i Panowie zapraszam do wypowiedzenia się w tym temacie http://lkt.pl/viewtopic.php?t=7850
Auto: Polonez Caro 1.6 GLE `94
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 23:48
JOZEF_STALIN napisał/a:
Max w Krakowie troche przebywam i wiem że tam są "klany": F&F, Moto polska, FSOAK, i tak dalej.
Jak powiedziałem Krakusom że można sie spotykać między klubowo, to w lekkim szoku byli
No masz racje. U nas na spocie to w sumie też się pojawiają aut spoza FSO.
Co do wsadzania kartek za szyby - mam w ch** kserowanych kartek z FSOAK, zostawiałem gdzie mogłem i szczerze mówiąc wiekliego odzewu nie ma. W sumie to żadnego nie ma...