narazie słyszałem tylko od znajomego,szukałem inf w necie o tym ale nic nie ma na szczęscie.Najgorzej ze chamy z blokuw sapią najbardziej.. i im by to pasowało
to będzie coś z tym torem??zna ktoś tych prezesuw??
Fazi, to chyba u was nie jest rodzinne bo Twoja siostra robi bardzo czytelne notatki na wykładach, więc jeśli coś już piszesz, to użyć przeglądarki internetowej Mozilla Firefox, tam Ci automatycznie podkreśla błędy...
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Chyba nie bardzo,
szłyszeliście ze jakaś firma chce wykupić plac z torem i wybudować osiedle??
ale miasto wcale nie ma zamiaru budować nowego toru bo nie ma z niego za bardzo wpływuw.Nie wiem co się stało z pieniędzmi na remont bo podobno było kilka baniek a nawet bramy nie zrobili tylko taka hujnia nas wita na wjeździe...
ja toru nie oddam tak łatwo zamierzam tam jeszce długo jeździć
Pozdro
Auto: BMW 540
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 22:28
BELFEGOR napisał/a:
Fazi napisał/a:
narazie słyszałem tylko od znajomego,szukałem inf w necie o tym ale nic nie ma na szczęscie.Najgorzej ze chamy z blokuw sapią najbardziej.. i im by to pasowało
........Współczuję rodzicom.........
ojojoj błedy robie koniec swiata
pisze co słyszałem
zamiast pierdzielic niech ktos załatwi ten tor bo tylko umiecie pierdoły pisac
pisze co słyszałem
...Błędy błędami ale nie podoba mi się, że obrażasz ludzi mieszkających w obrębie toru, bo mam tam dobrych przyjaciół. Nie każdy jest też fanem motoryzacji i wybierając mieszkanie niektórzy wolą ciszę niż słuchać tego co się dzieje na torze, zwłaszcza że dewloper przy sprzedaży mieszkań obiecał poradzenie sobie z tym problemem. Więc chyba warto czasem zastanowić się nad wypowiadanymi słowami zanim kogoś obrazisz.
.... Co to toru do treningów driftu to chyba większość wie kto je organizuje i bierze klucze od prezesa Czerniaka.
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 08:09
BELFEGOR napisał/a:
...Błędy błędami ale nie podoba mi się, że obrażasz ludzi mieszkających w obrębie toru, bo mam tam dobrych przyjaciół. Nie każdy jest też fanem motoryzacji i wybierając mieszkanie niektórzy wolą ciszę niż słuchać tego co się dzieje na torze, zwłaszcza że dewloper przy sprzedaży mieszkań obiecał poradzenie sobie z tym problemem. Więc chyba warto czasem zastanowić się nad wypowiadanymi słowami zanim kogoś obrazisz.
.... Co to toru do treningów driftu to chyba większość wie kto je organizuje i bierze klucze od prezesa Czerniaka.
Miłego dnia dla wszystkich.
nie osłabiaj z łaski swojej ... to że developer obiecał to zerowy argument a epitety same sie cisną na usta jak sie czyta chociażby jeden z artykułów "zdesperowanych" mieszkańców bo samochody jeżdżą ... chyba jednak to nie tor im pod oknem zbudowali tylko oni kupili mieszkania z torem pod oknem prawda ?
jak cena była niższa za mieszkanie to było fajnie ale że teraz warczą co jakiś czas to już niefajnie
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: BMW 540
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 09:59
BELFEGOR napisał/a:
Fazi napisał/a:
BELFEGOR napisał/a:
Fazi napisał/a:
pisze co słyszałem
Miłego dnia dla wszystkich.
ok spoko może przesadziłem troche
skończmy temat,Pozdro
nie osłabiaj z łaski swojej ... to że developer obiecał to zerowy argument a epitety same sie cisną na usta jak sie czyta chociażby jeden z artykułów "zdesperowanych" mieszkańców bo samochody jeżdżą ... chyba jednak to nie tor im pod oknem zbudowali tylko oni kupili mieszkania z torem pod oknem prawda ?
jak cena była niższa za mieszkanie to było fajnie ale że teraz warczą co jakiś czas to już niefajnie [/quote]
To że obiecał to trochę ludzi uwierzyło, sam prezes PZM Czerniak potwierdza to ......może czasem lepiej być w temacie, pochodzić na rozmowy do ratusza itd
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 16:17
BELFEGOR napisał/a:
To że obiecał to trochę ludzi uwierzyło, sam prezes PZM Czerniak potwierdza to ......może czasem lepiej być w temacie, pochodzić na rozmowy do ratusza itd
no to chyba problem jest developer - mieszkańcy a nie mieszkańcy - tor
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
ma do mnie dzwonic chłopak z radomia,jak bedzie wszystko wiadomo to dam znac co i jak
To jak z tym torem bo widze ze chyba nic z tego nie długo zima i po imprezie i temat znikl z tego co czytałem to zeszło na bledy fazieg panowie czy to wazne my chcemy pojezdzic po torze ????????