Tylko wielka prośba o kulturalne zachowywanie się, żeby nie było takich akcji jak w Świdniku że jacyś kolesie z BMW robili wiochę!! Musimy tego pilnować!! Pozdro do zobaczenia
bedziemy sie starać ze wszystkich sił ....
_________________ Istnieje tylko jeden luksus prawdziwy - LuKsUs zWiAzkU z OOOO
OGŁOSZENIE: W niedzielę w moim aucie będzie ciepła grochówka i herbatka dla wszystkich uczestników. Zapraszam Lubelski Klub Audi i Lubelski Klub Volkswagena aby się do mnie zgłaszali podczas całego zlotu. Na pewno dla każdego wystarczy. Mój samochód to białe Audi 100 a rejestracja to kajtek.
ja tez bede od rana i na moje zaproszenie przyjezdzaja do nas z wizytą chlopaki z audi80.pl prosba o mile przyjecie.
bedziemy raczej od samego rana jak nic na trasie im nie wypadnie (mam nadzieje ze nie)
_________________ audi jest bogiem,a quattro nałogiem
No troche tvp okroiła ten materiał, ale nie ma co narzekac;) Dobrze było! Serducho wyszło super! I ten Trabancik z turbodopalaczem;p tez efekt fajny był
my czyli LKAudi i vaglublin będziemy zbierać pieniądze na Placu Zamkowym który ma być dla nas zamknięty więc jak chcesz to możesz być tam z nami ,nie widzę problemu
Witam Was.
Udało mi się wreszcie zarejestrować na tym forum. Udało mi się też zachęcić osoby z a4club.eu do przyjechania na WOŚP do Lublina. Niestety będziemy tylko we trzech lub czterech, ale myślę, że i to się liczy.
Więc do zobaczenia na Placu Zamkowym 11 stycznia.