mozna jakieś opisy ?? wszystko co było robione i jak
Przeciez facet opowiada jakie są modyfikacje w aucie według mnie pod względem technicznym wielki szacunek dla tego Pana pod względem wizualnym wieś "tąńczy i śpiewa"
_________________ FSO Nadszedl czas ... czas by cieszyc sie zyciem......
ja bym sie bał na seryjnych heblach
1 ze silnik+osprzęt ciężki waga siakieś 400kg?
2 ze to jednak jak sie rozbuja to jest jak pocisk !
ale dobra interesuje mnie glownie budowa silnika, jest to gdzieś na jakimś forum opisane??
Gość nieźle to wszystko porobił nie ma co ukrywać, ciekawe czy cos tam jeszcze robił czy tylko TT i jazda bo te 233 KM na hamowni co sie skończyła skala to na bogato
z tego co przeglądałem to nie trafiłem na opisy na forach... osobiście twierdze że ten egzemplarz to totalny drut, ale mniejsza z moją opinią, sądzę że i tak nikt Ci nie wytłumaczy śrubka po śrubce o co chodzi bo to miliony spraw... przecież wiadomo że projekt od początku musiał być przemyślany, a tak samo nam jest łatwo tego szukać jak i tobie <bez obrazy>, ten koleś nie jest z Lubelskiego osobiście nie miałem możliwości usiąść na miejscu pasażera ale powiem szczerze że nie jest to najlepszy z widzianych przeze mnie pojazdów produkcji FSO ze zmianami. Moja odpowiedz wyszukiwarka Google:) osobiście twierdze że nie znajdziesz sprawozdania z budowy serca do tego silnika choć życzę powodzenia, jak dla mnie projekt 2/10 nic fajnego kupa szmalu w błoto:)
Auto: Polonez Caro Gli
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 14:56
sznurowka23 ale ty pier... zamiast jakiegos rowerka 100KM sam rozkmin sobie taki silnik jak ten gosciu juz nie mowie o tych 2 sprezarkach z wygladu zewnetrzengo to i mi sie nie zbyt podoba te nakladki pionowa wycieraczka i kratownica a i nakladki na pedaly ale uwazam ze gosciu ogolnie niezlego polda stwozyl takich wiecej moze tym z bmw i golfow kopary opadna jak ich dziadek takim poldem wyloji na swiatlach 3 razy.
sznurowka23 no to jak to jest prodżekt na 2/10 to pokaz mi min5/10 bo chyba bedzie musaił tam siedzić silnik V8
nic fajnego kupa szmalu w błoto:)??? moze przemilczę to bo ...
a co do samego silnika to mnie to nie obchodzi bo wiem co i jak, interesuje mnie jakie T jaki kolektor tzn z czego a zabewne ma schematy, chodzi głownie o to ze chce zobaczyc na fotach po opisie wszystko co ułatwi budowę mojego potforda.
ale juz wiem ze bede mial opis z GT moze tam cos wiecej opisali