Witam Was.
Udało mi się wreszcie zarejestrować na tym forum. Udało mi się też zachęcić osoby z a4club.eu do przyjechania na WOŚP do Lublina. Niestety będziemy tylko we trzech lub czterech, ale myślę, że i to się liczy.
Więc do zobaczenia na Placu Zamkowym 11 stycznia.
I bardzo dobrze że przyjedziecie, ekipa OOOO na pewno dopisze w licznym gronie i oczywiście będzie również VW
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
Jedno pytanie. Wyczytałem, że plac będzie zamknięty. W jaki więc sposób wjechać? CVzy wystarczy samo to, że podjadę samochodem z grupy VAG (AUDI) czy coś jeszcze. Nie chciałbym się odbić od wjazdu na plac.
Podczas zlotu nie wszystkim zdążyłem podziękować za przyjęcie. Więc może nie będziecie się wkurzali, jak zrobię to tutaj. Wielkie dziękuję, za to w jaki sposób zostaliśmy przyjęci na Placu Zamkowym. Impreza naprawdę godna polecenia na przyszłe lata, dla tych którzy nie mogli przyjechać w tym roku. Mam nadzieję, że nie jest to ostatnia impreza na jakiej się spotkaliśmy. Raz jeszcze wielkie dziękuję dla tych wszystkich którzy przyczynili się do stworzenia imprezy promującej WOŚP i dla tych którzy tam tylko byli. Tylko nie zawsze znaczy tylko. Tym razem tylko znaczy aż.
a ja mam pytanie czemu mialo sluzyc stanie golfa 1 cabrio na srodku skrzyzowania gdzie cale skrzyzowanie mialo zielone i blokowanie calego skrzyzowania po czym ruszanie z paleniem gumy i tak na kazdym skrzyzowaniu na krasnickiej ...........??? gdzie nie tylko ja uzywalem klaksonu aby zjechal ....
rozumiem fajnie kolumna duzo furek bo fajnie to wygladalo itp
no ale jakas organizacja i troche kultury na drodze powinno byc ..