Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 17:29
szukaj czegos w 3tlg... jakies futury np... w 5x100 duzo latwiej i w lepszym hajsie niz w 5x120... poza tym jak Ci sie znudza to wykladasz 1000 do 1500pln i dajesz szersze ranty i jest miazga...
- Światła przednie Black - tylko tymczasowo... będzie ksenon z S3
- Przedni zderzak został cały polakierowany + zmodyfikowana dokładka... w te dziury co pozostały po wycięciu będzie wstawiony plastik plaster miodu z seata ibizy
- Tylny zderzak również został cały polakierowany + wyprofilowanie na końcówkę tłumika - będzie 2x80mm owal robiony w EL-TEC
Auto: Audi A3 1.9TDI DPF S-Line
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 15:14
kozacko się prezentuje, maklakus, napisz mi jak możesz na PW skąd wytrzasnąłeś te oponki i w jakiej cenie ? no bo chyba te Twoje 2200zł +/- 200zł to chyba się nie zmieściło ? nie robię OT ale mam mianowicie problem- potrzebuję dwóch oponek Pirelli P-Zero Rosso 235/40/18 (takie mam obecnie-z tym, że jedna była przepompowana przez poprzedniego właściciela..), ewentualnie komplet 4 opon właśnie w takim rozmiarze jak Twoje- 225/40/18 Pirelli P-Zero Rosso, najlepiej 91Y (uwaga- nie 92..), ostatecznie W.. jak możesz to napisz gdzie co i jak będę wdzięczny
Cieszę się bardzo że wam się podoba trochę mi było kaski szkoda na następne mody - ale już nabrałem motywacji co by zrobić ładne A3 ... autko jak na razie się w ogóle nie psuje tak więc warto mu dać parę gadżetów.
Rysiek napisał/a:
Super felgi, sam wlasnie takich szukam do coupe
no nie powiem ... pasowały by takie to twojej cupety - tyle że z grafitowym wnętrzem i polerowanym rantem - zapewne było by mega... do fotek także - takie zboczenie zawodowe