Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 12:06
euromax napisał/a:
jak ma być bezpieczna klatka dla ciebie to do wawy trzeba polecieć zrobią jak trzeba , no chyba że chcesz ryzykować swoje życje , zdrowie....
nyBO ?
A dlaczego ?
To ze Ty nie umiesz zrobic, nie znaczy ze inni nie potrafią i nie są w tym dobzi.
jezeli robią helikoptery, samoloty, honkery i inny shit uzywany w ekstremalnych sytuacjach to DA SIE.
chcesz klatke z tytanu ? no problem DA SIE. wystarczy worek kasy.
jedyny minus w tym miescie to "zrobmy jak najtaniej" a pozniej sie sra.
ale bez oporu wybieramy warszawe placac 5x wiecej za to samo co u nas bo sie nie wyda ile w wawie zaplacilem, mozna porznac cwaniaka ze ma sie siano, ale na swoich smieciach trzeba dziada zgrywac.
zasciankowe podejscie nigdy z nas nie wyjdzie czuje...
Konstrukcję klatki do w miarę popularnego auta kupuje się za grosze więc czasami nie ma co się bawić, popatrz oferty, ja wyczaiłem OMP 6pkt z zastrzałami nówka funkiel z FIA za 1500pln, do tego dobry spawacz i masz problem z głowy. Pozatym zmieniasz sobie w dowodzie, na auto dwuosobowe, odpowiedni papier i latasz na ulicy bez problemu. Jak będziesz w tej wawce robił, a robią naprawdę fajne klaty za grosze to pogadaj o papierach.
jak ma być bezpieczna klatka dla ciebie to do wawy trzeba polecieć zrobią jak trzeba , no chyba że chcesz ryzykować swoje życje , zdrowie....
nyBO ?
A dlaczego ?
To ze Ty nie umiesz zrobic, nie znaczy ze inni nie potrafią i nie są w tym dobzi.
jezeli robią helikoptery, samoloty, honkery i inny shit uzywany w ekstremalnych sytuacjach to DA SIE.
chcesz klatke z tytanu ? no problem DA SIE. wystarczy worek kasy.
jedyny minus w tym miescie to "zrobmy jak najtaniej" a pozniej sie sra.
ale bez oporu wybieramy warszawe placac 5x wiecej za to samo co u nas bo sie nie wyda ile w wawie zaplacilem, mozna porznac cwaniaka ze ma sie siano, ale na swoich smieciach trzeba dziada zgrywac.
zasciankowe podejscie nigdy z nas nie wyjdzie czuje...
ja klatki nie podejmę się zrobić bo nie robiłem tego , nie wezmę na siebie odpowiedzialności jak auto się wywróci na dach jakaś rurka się urwie i zrobi komuś dziurę w głowie , pokaż mi takiego kogoś kto w lublinie zrobi klatkę do auta z homologacją a może ci od helikopterów ?? ale osobiście uważam że gównem pupy sobie nie będą zawracać, a jak komuś przypadkiem stała by się krzywda i ktoś nie ma odpowiednich uprawnień na taką robotę to ma ciepło...