Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Nie Kwi 24, 2005 22:21
ze tak sie spytam skad jestes? z lublina czy z okolic?
i najlepiej okresl sie ile mozesz przeznaczyc na to $$ i jaki efekt chcialbys uzyskac.
bo metod na zlapanie pare koni z laki jest baardzo duzo.
Auto: BMW 318 Cabrio
Wysłany: Nie Kwi 24, 2005 22:34
Calkowice inna strona Polski- woj.swietokrzyskie,Starachowice,a przeznaczyc bym chcial okolo 500-1000zl a co do kucy sadze ze okolo 10-20 wystarczylo by :roll:ale chodzi mi glownie o to co mozna dolozyc zeby efekt byl na miare oczekiwan
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 18:45
mocy to nie wiem czy mi dal... ale jego najwazniejszym zadaniem bylo zastapienie seryjnej puszki filtra ktora zajmowala za duzo miejsca a tak szczerze to mam zrobiony dolot do niego z dziury w zderzaku (tej obok lewego swiatla przeciwmgielnego) rura kominkowa 100tka i nawiew obok lampy lewej i dobra scianke grodziowa od silnika... i wydaje mi sie ze daje to ale dopiero przy okreslonych predkosciach... np na trasie... jest chlodniejsze powietrze zasysane
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Kwi 28, 2005 22:23
patent z dolotem na stozek jest dosc prosty... w zestawie przyszla rurka taka gietka (chyba 50tka) ale ja podjechalem do OBI i tam przy kominkach sa takie aluminiowe rury rozciagane do wentylacji... kupilem 100tke... pozniej przycialem odpowiednia dlugosc... wlozylem zamocowalem taka tasma samozaciskowa o kratke w zderzaku jeden koniec i tuz po lampa drugi koniec tak zeby powietrze ladnie oplywalo stozek... ot cala filozofia