Auto: Audi A4
Skąd: Świdnik Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 162
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 21:35
Sorki za odgrzewanie kotleta ale mam problem z przeglądem mianowicie autko 100% sprawne technicznie ale mam przyciemnione szybki z przodu,nie chcę zrywać folii tylko chcę pieczątkę w dowodzie,jeżeli ktoś może coś załatwić to proszę o info na pw z góry dzięki
I ja odgrzeję tego kotleta, prosił bym również o podobny namiar jeśli to jest możliwe, nie mam przeciwmgielnego światła, nie chce mi się robić oddzielnej instalacji i montowania gdzieś pod zderzakiem lampki, a auto chcę sprzedać po wbiciu pieczątki więc jeśli ktoś ma namiar prosił bym o PW
Zawsze sprawdzali , przynajmniej na tej stacji co ja zazwyczaj robiłem bo mam ją pod nosem, bóg wiec jeszcze na takim przeglądzie wyjdzie , nie chce pakować sie w koszty przed sprzedażą i tak się już wypompowałem na ten samochód.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 00:25
podjedź na wojciechowską a da rade
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 15:09
wysek^^ napisał/a:
podjedź na wojciechowską a da rade
Tam kiedyś pół auta mojego było do wymiany-lampy przód bo już sreberko kiepskie,szyba przednia bo ryska od wycieraczki była itp. Ja bez znajomości nie polecam.
haha na wojciechowską dobre nie wiem o czym piszesz ale robiłem tam kiedyś przegląd omegi, nie dosc ze od typa waliło wódką to mnie nie przepuscili za brak spalonej żarówki w pozycji chyba liczył że mu coś dam bo tak rozmowa wyglądała z nim, że NIBY MOGŁ BY PUŚCIĆ ALE TO NIE TAKIE HOP SIUP , akurat tam nie pojade już nigdy mimo ze mam 200m na tą stację i podobno pracują tam już inni ludzie..