w Tesco siedzi Pani co zajmuje sie ubezpieczeniami i tam mi wyliczyła składke duuuzo taniej jak w innych firmach.a w AXA to tak samo tanio jak w liberty direct
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا
Auto: honda
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 15:18
Kiedyś już to widziałem, i tak nic by to nie dało ponieważ ubezpieczałem i nawet z ta promocja wyszło mi taniej w link4. Te promocje to pic na wode, skladki nie są wcale takie niższe, a w dodatku jeszcze firma wykorzystuje klientow do tego, zeby reklamowali za nią tą promocję...
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 15:54
daniell napisał/a:
w Tesco siedzi Pani co zajmuje sie ubezpieczeniami
Jest tanio ale nie najtaniej.Pani ta nie mogła mi ubezpieczyć quada więc i tak musiałem pojechać na Leszczyńskiego i na dwóch autach zaoszczędziłem 280zł ubezpieczając w Benefia,niż w tym MTU w Tesco. W sumie za auta 1,9 i 2,8 + quad wyszło 840zł przy max zniżce,więc pierwszy raz banana na gębie miałem jak wyszedłem z ubezpieczalni.
ja za volvo v40 1.9 zapłaciłem OC 349zł a mercedesa c-klase w203 pełen pakiet OC+AC+NW+ASSISTANCE=1184zł oczywiście bez udziału własnego(zniżki max 60% AC i OC)
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا
Ja za bmw 2.5l bez zniżek + zwyżka za wiek (mam 22 lata) zapłaciłem 1000zł z NW. Jestem zadowolony bo wszędzie chcieli mnie oskubać na 2000zł i wiecej. Ubezpieczyłem w MTU.
Za zx-a 2.0l płacę na swojego ojca 60% znizki 520zł w HDI. Na następny rok próbuje z benefią lub MTU.
Auto: honda
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 13:11
po prostu napisałem z rozpędu, nie znam nikogo z Was i raczej nie zależy mi na tym, żeby poszpanować. Skąd wam to w ogóle przyszło do głowy.... a propos ubezpieczenia mieszkania, też mam w tym samym TU, kwot nie będę rzucal bo zostane posadzony o snobizm i szpan. Bardzo miłe towarzystwo tu macie...
ps;to nie ja mam zdjecia swojego samochodu w profilu tylko wy i kto tu się chwali...