Ktos chcialby jechac na Majowke a niema jak??Wybieram sie swoim i mam 3 miejscowy wolne,wyjazd rano powrot poznym wieczorem jestem na rozmowach z chlopakami z Rzeszowa i prawdopodobnie w Lublinie polaczymy sily ale to jeszcze sie okaze. takze jak cos tego to gg 5544877 lub kom. 0 500 58 33 77
Delikatnie mowiac =NIECH TO SZLAK TRAFI= gofer wymyty wypucowany odkurzony, a tak mi plany wyszly ze niejpojade.Porazka i lipa na calego.Powodzenia i milej zabawy.
zdjecia beda niebawem..... a bylo ZZAAAAAAAJJEEEEEEBBBBBBIIIIISSCCIIIIIEEEEEE !!!!!
EDIT:
Kurde narazie zdjec nie bedzie bo kumpel zabral aparat, ale moge powiedziec jak bylo...
Zaczne od tego ze w Lublinie dolaczyl sie do nas Maciek z ciemnego mkII i lecielismy na 3 golfy, trasa spoko, czasem tylko deszc ale pozniej znow slonce i tak na przemian. Zdolowalismy sie troche jak wjechalismy do Warszawy bo wtedy zaczelo lac na dobre ale za chwile przeslao i do poludnia bylo tak w kratke...
Jednak ku zadowoleniu wszystkich w poludnie wyszlo sloneczko i swiecilo nam pieknie przez caly dzien tak, ze w koszulkach z krotkim rekawniem sie chodzilo
Co tu duzo gadac.... duzo piwka sie wypilo i winko tez bylo (i tu podziekowania dla taty GOLF_TUNERa) No.... I wogole bylo zjebiscie.
A w niedziele juz troche pogoda sie spaprala, ale i tak juz kazdy sie rozjezdzal.
Pochwale sie tylko jeszcze ze zajalem drugie miejsce w CAR_AUDIO a GOLF_TUNER trzecie .
Ale z nas kozaki nie
No i tak to sie wszystko zakonczylo. Jednym slowem niech zaluje kto nie byl czyli Wy wszyscy