Wysłany: Nie Lis 08, 2009 17:27 Re: Abu Dhabi Police
bodek napisał/a:
ilu chętnych by przybyło do drogówki u nas , jak byśmy mieli takie radiowozy
ja dam odpowiedz taka grozaca warnem, ale trudno.
myśle ze wielu wiecej chetnych by nie bylo, a to z tego wzgledu ze jak ktos jest k.rwa to nia jest i tak, a samochod mu nie jest potrzebny by sie sk.rwil pojsciem do policji.
myśle ze wielu wiecej chetnych by nie bylo, a to z tego wzgledu ze jak ktos jest k.rwa to nia jest i tak, a samochod mu nie jest potrzebny by sie sk.rwil pojsciem do policji.
też nie lubię psów ale Ty ziomuś jedziesz po bandzie z nimi hehehe
[quote]myśle ze wielu wiecej chetnych by nie bylo, a to z tego wzgledu ze jak ktos jest k.rwa to nia jest i tak, a samochod mu nie jest potrzebny by sie sk.rwil pojsciem do policji.[/quote
Auto: -BRAK-
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 21:53
w Lublinie znajdzie sie wiecej ambitnych policjantów choc by Ci z lodowek , 99% z nich zajmuje sie tym co podkabluja mieszkańcy , zastanawia mnie fakt czy to jest napawde policja czy tylko osiedowa spółka społeczna ... Bo sami nic nie zrobia tylko czekaja kto sprzeda . POLSKIE REALIA . Później widać napisy na scianach HWDP czy JP ... widać jak młodzież szanuje słóżby które niby mają Nas chronić . Jak dla mnie osoby które pracuja w policji to zwykłe popychadła których bito w szkołach próbujacych się teraz odgryść aż żal na to patrzeć czasami
sorry za ot
ładne samochodziki mają ... ciekawe za czyje pieniadze