Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 19:02
hmmm ogólnie uważam że przydadzą sie takie auta gdyż np w obławach gdzieś w lasach KIE nie dają rady ...
W Rzeszowie jeździ ich dużo , dziś brały udział w obławie na chłopaka który uciek z więzienia w Załężu
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 19:43
crOOchy napisał/a:
w terenie tak samo sobie da rade jak Kiła szczególnie na takich laczach, ale niech mają, ciekawe jak będa przewozić zatrzymanych? na pace?
polemizowałby cobyś widział KIE po obławie w lesie a potem pobycie na serwisie od uszkodzeń myślę że L200 bez problemu dałoby rade i nie trzebyło go naprawiać ....
A co winnyś cierp marznij na pace --- może zabudują któreś
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
ogólnie to uważam ze i tak maja za dobrze woza pupy w kijankach, przywalaja sie do byle gówna, nie mówie ze sa nie potrzebni ale czesto gesto przesadzadzaja(ale jak to mówią pies psowi nie równy), na misto polonezy a w teren nivy
crOOchy napisał/a:
w terenie tak samo sobie da rade jak Kiła szczególnie na takich laczach
hehe nie wydaje mnie sie, ostatnio miałem przyjemnosc widziec ich "poscig" przez wichure gdzie mamy działke polna droga przy lesie kolo ucieka polonezem a za nim dwa radiowozy astra i kia i oczywiscie "wszystkowiedzacy" nie dogonili go pomimo ze zapier.... tak ze szkoda mi było ''ich'' samochodów, a pomimo to zakopali sie przed drzwiami naszego domku a poldolot pocisna dalej
Szkoda, że nasze pieniądze są marnowane na nic nie warte gówniane podróbki samochodów, doliczyć jeszcze koszta serwisu. Jak chcą terenówki to proszę bardzo za taką Navare czy L200 kupują kilka sztuk NIVY i relacje ze wschodem się porawią, ale nie u nas tylko kto da grubszą kopertę pod stołem. Parę lat temu był dym o terenówki dla Policji chyba Isuzu i jak widać dalej niczego się nie nauczyli.
ogólnie Polskie słuzby mundurowe nie potrafią kupować odpowiednich aut, albo nie potrafią wywierać odpowiedniej presji na producencie żeby udoskonalać/ wprowadzać nowe poprawione modele aut które sa robione głównie pod nie ( honker)
Zrobili by honkera na spręzynach zamiast resorach i by wystarczyło, mosty nowej generacji są w miarę mocne, silnik andoria/iveco proste i niezajebliwe, kawał auta można na wiele sposobów zagospodarować przestrzeń, ale oczywiście lepsze sa kitajcowe pickupy
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę