FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: banani
Sro Sty 27, 2010 22:24
kwestia Lubelskiego klubu FSO

Czy jesteś za utworzeniem nowego furum dotyczącego aut produkcjii FSO
tak
37%
 37%  [ 16 ]
nie
44%
 44%  [ 19 ]
wstrzymuje się
18%
 18%  [ 8 ]
Głosowań: 40
Wszystkich Głosów: 43

Autor Wiadomość
wsebo1 
znawca

Auto: audi a6
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 18:21   

dajcie spokój dobrze jest jak jest teraz przynajmniej mi się tak wydaje.Chyba ze sie myle. Moim zdaniem nikt nikogo nie trzyma wiec … chcecie to piszcie nie to nie

waldek_x 
drifter

Auto: Opel Astra F Polonez caro
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 20:00   

Skoro juz wszysycy powiedzieli co mają powiedzieć to i ja się wypowiem, a co by było jakby np była "sekcja lubelska" w dziale sekcje, a nie oddzielnie tak, a ambasade lubelska usunąć całkiem i żeby wszyscy byli na LKT?? Skoro chcemy usunąć z obu for, mozna usunąć tylko z jednego i przenieść sie całkowicie tutaj??
Czego inni nie mogą pogodzić jednego forum z drugim, ja rozumiem, ze nikt nie zrobi ze swojego samochodu tablicy reklamowej dla kilku for i chcecie żeby było jedno. Ale nikomu chyba się nie da dogodzić, ja np chciałbym, żeby na lkt był dział dla astry, chociaz astra ma swoją strone ogólnopolską, wy chcecie mozna powiedzieć odwrotnie :) Wracając do strony jak by powstała nowa to by wszyscy dalej gadali na lkt i na PTK czyli kolejna strona do przeglądania.

SeBa89 
Widać, że się stara
FSO MPI RWD

Auto: Polonez C+'99 GSi
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 20:09   

faktycznie troche pomerdało sie to fakt, wydaje mi sie ze chyba wyjdzie na to, ze najlepsza opcja bedzie powrot do tematu Lublin spotkania na PTKu ,reszte tematow powywalac i dawac tam jedynie daty spotkan i fotki zeby pokazac i zachecic do przyjezdzania w nasze regiony, a tutaj wrzucac konkrety tzn fotki ,ustalenia co do zlotow itp Jedyne co mi w tym wszystkim szkoda to fakt wkladu pracy w ogarnianie tamtego podforum przez Mariusza ,dlatego sie niedziwie ze obaj z Gelem bronia stanowczo swoich stanowisk ;) Propozycje poddaje do rozpatrzenia.To tylko moja wizja ,nikt nie musi sie ze mna zgadzac ;)

.Gelo. 
the fastest furious

Auto: Golf mk2 VR6
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 20:22   

dzięki za zrozumienie :)

Maro1500 
drifter

Auto: FSO Polonez 1.5 LS
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 20:37   

marcinos napisał/a:
.Gelo. napisał/a:
Polonez Tuning Klub

no i jak to niby się ma do całego FSO :roll:

no tak samo jak LKT to FSO ;) :D

sorki Gelu ale troche pierdzielisz glupote :!!!:
jak nie ma znaczenia ile kogo jest? audi czy vw to tak pospolite marki ze prosciej sie nie da, jezdzi tu tego od groma, a zapalenicow od starych poldkow zy fiatow to na palcach jednej reki mozna policzyc... no i jakie przebicie bedzie mial wag a jakie fso, gdy tymi podelkami ludzie na codzien jezdza, a my tylko od swieta i jak jest ladna pogoda!!! jak najlepiej zareklamowac klub? samochodem! a ze na co drugim aucie na ulicach lublina naklejka wag lublin no to sorki..

Endi 
Specjalista

Auto: FSO Polonez
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 21:07   

Panowie jeszcze raz apeluję od cierpliwość bo taką gadaniną to do niczego nie dojdziemy wręcz przeciwnie zrobi się jeszcze większa degręgolada niż jest. Sprawa została źle rozwiązana jeszcze za nim powstał ten dział na LKT wtedy trzeba było zorbić nowe forum i by teraz nie było krzyku. No ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Mnie się wydaje że to nowe forum i tak powstanie i tak może jeszcze nie teraz ale pewnie z czasem się pojawi.
Opcja którą proponuje Banani żeby zrobić stronę a to forum do niej przypiąć przynajmniej dla mnie nie jest trafiona jak już coś robić to zrobić nowe forum i razem z nim stronę podpinanie strony pod LKT jak dla mnie nie jest dobrym rozwiązaniem. Już lepiej zostawić to tak jak jest. Ja się nie mam zamiaru wypowiadać które forum jest bardziej odpowiednie dla FSO czy PTK czy LKT nie brałem udziału w ich tworzeniu i myślę że nie mnie to oceniać. Jednak dla mnie to obydwa te fora nie są idealne i wydaję mi się że nie dają się nam w pełni rozwinąć i lepiej było by zrobić coś specjalnie pod nasze potrzeby. Takie jest moje zdanie i jeszcze raz Was proszę przestańcie się licytowac które forum jest lepsze bo tak daleko nie zajedziemy.

.Gelo. 
the fastest furious

Auto: Golf mk2 VR6
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 21:14   

widzę nie zrozumiałeś mnie absolutnie Maro

chodzi też o to że LKT to największe lubelskie forum motoryzacyjne i właśnie przez to nasze forum kilka osób zdecydowało o kupnie drugiego auta do właśnie wyjazdów w dobrą pogode i jest nim coś z FSO

więc chyba o to chodzi żeby ludzi przekonywać do odrestaurowywania polskich aut

zauważ że jest tutaj ponad 3000 użytkowników a najbardziej ludzi denerwuje rejestrowanie na kolejnym forum których w tej chwili jest cała masa

dlatego stworzyłem to co jest teraz

a najgorsze jest to że np na tamtym forum są usuwane konta i założe się ze większości osób które były tam zalogowane nie chciało się rejestrować ponownie

może kiedyś będzie taka sama historia jak z Vw że pozostanie tu tylko archiwum - czas pokaże

tak jak pisałem wcześniej jak chcecie to róbcie nowe forum

życze wam powodzenia w pracach

JOZEF_STALIN 
drifter
ŻYLO :)

Auto: Polski Fiat 132p
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 21:34   

Moi drodzy.
Była idea zrobienia nowego forum.
My przez sondę pokazaliśmy, że nie chcemy zmian i ma zostać tak jak jest.
Doceniam wasze zdanie i uszanuje je.

Moim zdaniem temat nadaje sie do zamknięcia i usunięcia.

Maro1500 
drifter

Auto: FSO Polonez 1.5 LS
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 21:40   

mamy rozne poglady na swiat ;)
tak, bedzie co ma byc a jak bedzie czas pokarze!

banani 
streetracer
el Bandito Marian

Auto: 125p 1800, Paszrot VR6
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 22:24   

jak narazie wszystko w tym temacie, do czasu wymyślenia czegoś konkretnego, wtedy się otworzy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi