oczywiście kolega z BMW nie ma sobie nic do zarzucenia ?
ani jeden ani drugi niejest bez winy,niestety byłem i widziałem,honda wymusiła pierwszeństwo,znowu bmw jechało duzo za szybko i tyle w tym temacie,miejmy nadzieje że nikt nieodniesie poważnych obrażeń bo to sie liczy najbardziej.
Paweel napisał/a:
ja tam jestem przekonany na 99,9 % że dobry adwokat i jest winny spowodowania tego wypadku
ty sie przekonaj do faktów a nie pogrążaj w swoim fikcyjnym świecie teoretycznym
ani jeden ani drugi niejest bez winy,niestety byłem i widziałem,honda wymusiła pierwszeństwo,znowu bmw jechało duzo za szybko i tyle w tym temacie,miejmy nadzieje że nikt nieodniesie poważnych obrażeń bo to sie liczy najbardziej.
Paweel napisał/a:
ja tam jestem przekonany na 99,9 % że dobry adwokat i jest winny spowodowania tego wypadku
ty sie przekonaj do faktów a nie pogrążaj w swoim fikcyjnym świecie teoretycznym
true,niestety nasze prawo jest tak skonstruowane,że ciężko będzie zrobić winnego z kierowcy bmw.Moim zdaniem w tym przypadku wina leży mniej więcej po środku,ponieważ ten ewidentnie wymusił,ale przy tej prędkości BMW miał prawo go po prostu na tym zakręcie przez barierki nie widzieć...
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
już raz przekonałem Cie że to ja mam rację... brak było jaj żeby się przyznać do pomyłki więc nie mamy o czym gadać
nieprzypominam sobie tego,aczkolwiek niezaprzeczam.
Co do jaj to ty ich niemasz kolesiu przebrzydły,i prosze niepisz więcej takich głupot i niegłaskaj niemca przed kompem bo ci tekst jego jad zasłania
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 17:48
Mrówa napisał/a:
BOSEK napisał/a:
Paweel napisał/a:
mojej dziewczyny brat kolega jest kierowcą tego BMW nic mu nie jest ma nos złamany dziewczyny całe a drugi chłopak ma ręke złamaną ...
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.