Auto: Opel
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 19:09
Cytat:
Jako klub chętnie przyłączymy się do walki o ten tor!!!
Mam parę pomysłów które beda wymagały sporo pracy i zaangażowania wszystkich maniaków
motoryzacyjnych z całej Polski!!!
Na dniach otworze temat na naszym forum i zwrócę się do wszystkich klubowiczy o pomoc.
Mam nadzieje ze i moje małe znajomości w lokalnych mediach Opolszczyzny zaowocują rozgłosem, choć nie ten rejon ale media maja potężna silę. Więc liczę na sukces!!!
Sam pochodzę z Warszawy i chętnie wybiorę się na ten tor.
Pozdrawiam Zarząd carsgeeks.com
Max
To mój post jeszcze przed zarejestrowaniem.
Zapraszam do wspólnej akcji wszystkich klubów motoryzacyjnych!!!
_________________ Moc i moment !! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!
zakładanie stowarzyszenia jest bez sensowne ponieważ to automobilkluby sa stowarzyszeniami a przedewszystkim my teraz występujemy jako osoby broniące tego typu obiektu a nie stronami w sprawach np. sądowych itp
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Dzięki wszystkim za wsparcie, jednak facebook to tylko początek - wszyscy chętni do realnej pomocy i działania zapraszam do wpisywania się tutaj. Pierwsze spotkanie realne już w czwartek około godz 17-18 i dysponujący czasem około 2godzin. Miejsce spotkania podam jutro wieczorem. Zabierajcie znajomych!!
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Auto: quattro ;-)
Skąd: Czuby Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Wrz 2004 Posty: 359
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 22:27
Dzięki wszystkim za wsparcie, jednak facebook to tylko początek - wszyscy chętni do realnej pomocy i działania zapraszam do wpisywania się tutaj. Pierwsze spotkanie realne już w czwartek około godz 17-18 i dysponujący czasem około 2godzin. Miejsce spotkania podam jutro wieczorem. Zabierajcie znajomych!!
na bieżąco będziemy starać się zamieszczać info na fb , lkt i rajdowcu
Dowiedziałem się, że nie ma co się wysilać, bo teren toru jest już sprzedany na nowe bloki.
a ja się dowiedziałem że w biedronce bedą doniczki na wyprzedaży
wkórwia mnie takie pierdolenie w stylu "Tata... a Marcin powiedział..."
skąd masz takie wiarygodne info? wyczytałeś to na nk czy FB? Jakby teren był już sprzedany to wszystkie gazety by o tym pisały że będzie "otwarcie hipermarketu"
zastanów się troche albo podaj wiarygodne info a nie bijesz piane (o ile nie co innego) byle by powalony posta
Zamknęli cukrownie, zamkną tor, potem może jeszcze Lubelle i Perłę xdd Pozamykają wszystko i Lublin będzie największą dziurą. Tylko ciekawe dlaczego nikt nie patrzy na to, że na torze są organizowane coraz lepsze i większe imprezy - np drift.
Przyszła pora nie tylko na klikanie przy komputerze ale na działanie.
Wszystkich, którym nie jest obojętny los Toru zapraszam na spotkanie w czwartek 8 września o godzinie 18:00. Spotykamy się pod bramą toru - chwilę porozmawiamy o całej akcji i dalszych działaniach i pójdziemy porozmawiać z mieszkańcami - osoby chętne do odwiedzin mieszkańców proszę się zgłaszać mailem na adres michal@cnmlm.pl.
Rozsyłajcie do znajomych, na inne fora, mailem, FB, NK i gdzie kto może.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Przyszła pora nie tylko na klikanie przy komputerze ale na działanie.
Wszystkich, którym nie jest obojętny los Toru zapraszam na spotkanie w czwartek 8 września o godzinie 18:00. Spotykamy się pod bramą toru - chwilę porozmawiamy o całej akcji i dalszych działaniach i pójdziemy porozmawiać z mieszkańcami - osoby chętne do odwiedzin mieszkańców proszę się zgłaszać mailem na adres michal@cnmlm.pl.
Rozsyłajcie do znajomych, na inne fora, mailem, FB, NK i gdzie kto może.
_________________ "jeśli nie da się czegoś zrobić, zawsze znajdzie się baran który o tym nie wie, przyjdzie i to zrobi"