no ja czegos takiego nie powiedzialem :] :] :] w moim rozumieniu zimna... chodzilo mi ze nawet lekkie "przypalenie" opon przed staretem to nie to samo co przejazd jednego kolka po torze
Gadałem z nim ostatnio i on sam nie wie co siedzi.
Poprzedni właściciel też podobno nie mógł się zdecydować czy jest 1.1 czy 1.2
eh czyli poprzedni wlasciciel wsadzil silnik nie majac pojecia czy jest 1.1 czy 1.2 (lezal silnik pod plotem to taki wsadzil)?? <rotfl> a łukasz napewno by nie kupil tego gdy by nie widzial ze to 1.2. Zreszta rozmawialem z nim na wczensiejszym rsie
Ostatnio zmieniony przez stacho90 Wto Mar 13, 2012 15:43, w całości zmieniany 1 raz
Auto: RWD
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 164
Wysłany: Wto Mar 13, 2012 16:37
Piotrek_lbn napisał/a:
chodzilo mi ze nawet lekkie "przypalenie" opon przed staretem to nie to samo co przejazd jednego kolka po torze
a kto tu mówi o lekkim przypaleniu opon przed startem Piotrze :]
ogolnie to Tom latał na góre zrobic sobie lekka temperaturke laka ale fakt dobrze zauwazyłes ze najlepiej miał Zelazko bo mial wszystko gorace nawet fotel <rotfl>
stacho90, z tego co zrozumiałem to silnik w tym CC jest zbudowany z dwóch silników 1.1 i 1.2. Z tego właśnie powodu nie wie dokładnie jaka jest pojemność, bo nie wie, która częśc pochodzi z którego silnika. Jakoś tak mi to tłumaczył.
wiec moze sie udziele bo widze ze silnik jest obiektem zainteresowania wg poprzedniego własciciela po rozmowie przez telefon jest to 1.2 to obejrzeniu uznałem ze to 1.2 choc szedł gorzej niz moj w maluchu wiec albo jest to 1.2 60KM albo 1.1 z gora 1.2 ale nie ma sie tym przejmowac bo na dniach do tej budy wpadie 1.2 z maluszka i wszystko bedzie jesne na nastepnym rsie
zeby nie robic ot gratulacje dla Tomka Pawła i Roberta za zacieta walke która tym razem udało sie wygrac Tomkowi gratulacje
Ostatnio zmieniony przez lukasz2461 Wto Mar 13, 2012 21:45, w całości zmieniany 1 raz
mozna dywagowac cieple zimne, powiem tak, teraz na codzien jezdze na tych oponach i 3 zakrety przejechane i opona klei jak glupia. Nawet na lekko mokrym takze oponka fajna i dzieki chlopaki za gratulacje
mozna dywagowac cieple zimne, powiem tak, teraz na codzien jezdze na tych oponach i 3 zakrety przejechane i opona klei jak glupia. Nawet na lekko mokrym takze oponka fajna i dzieki chlopaki za gratulacje
Tomku, nie ma co dywagować nad oponami i ich temperaturą. Wygrałeś, byłeś najlepszy i należą Ci się gratulacje. <spoko>
Jak to mówią: "Zwycięzców się nie sądzi!"
Ja życzę Tobie kolejnych sukcesów i mam nadzieję, że kiedyś drównam Tobie i Pawłowi Ż.
Ostatnio zmieniony przez ukanio Sro Mar 14, 2012 00:57, w całości zmieniany 1 raz
I ja jestem pełen podziwu. I dla Tomka i Żelazka... No i niech będzie, że też dla Roberta.
Co do Tomka to szwagier rzucił opinią pt. "nie wiedziałem, że da się tak szybko kierownicą kręcić". :]