ale tam jest jakis warsztat czy ktoś?
Skośna, Chłodna czy Piaskowa? bo to są trzy ulice przed Pawia.
I jak by ktoś miał telefon tam to był bym wdieczny
Pierwsza przed Pawia jadac w strone ul Abramowickiej (to jest jednokierunkowa wpadajaca do kunickiego) jakies 200 metrow przed Kunickiego po prawej stronie bedyie warsztat i to jest tam.
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Pią Maj 06, 2005 19:01
niekoniecznie.. dobrze zrobiona instalka i dobrze dobrana zwerzka a nie pchanie czegokolwiek nie oznacza katastrofalych spadkow mocy.. samochodem na pewno bedzie sie dalo jezdzic.. robisz sobie zwerze na srobki i mozesz ja zdemontowac w 2minuty.. warto policzyc po ilu zwroci sie koszt instalacji normalnej a ile z wtryskiem? do jezdzenia po miescie i poza w normalnych predkosciach jest OK zwykla instalka..
Mam pytanko... mam golfa2 od 2 dni i mam problem.... bo licznik wskazuje mi predkosc z jaka jade ale nie nabija mi kilometrow ani na liczniku glownym ani dziennym.... czym to moze byc spowodowane... 89r tego golfa na gazniku.... ewentualnie gdzie moge to zrobic i jaki bylby mniej wiecej koszt tego...
Auto: Audi Coupe , Vw Polo
Skąd: Tatary Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 106
Wysłany: Nie Lip 17, 2005 19:46
a ile masz nabite kilometrow na tym liczniku?
_________________ AUDI COUPE 90R 2,3 Z KLINA
AUDI COUPE 90R 2.3 B+G
VW POLO 98R 1,4 Z KLIMA
FIAT FIORINO 1,7D
POSIADAM DO SPRZEDANIA CZESCI Z , Audi 80, 90 coupe, 100 c3 c4, a6, s4, a8, v8.
no mam nabite 104 tys... i nie wiem wlasnie o co chodzi... ani ten licznik dizenny ani glowny mi nie kreci o co moze chodzic... albo powiedzcie gdzie to naprawic!!
Auto: Audi Coupe , Vw Polo
Skąd: Tatary Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 106
Wysłany: Pon Lip 18, 2005 22:43
RaFi503 napisał/a:
no mam nabite 104 tys... i nie wiem wlasnie o co chodzi... ani ten licznik dizenny ani glowny mi nie kreci o co moze chodzic... albo powiedzcie gdzie to naprawic!!
prawdopodobnie miales cofany licznik i ktos polamal lub uszkodzil to co nabija kilomety (zapomnialem jak to sie nazywa )