elo panowie moze znacie wlascicela czarnej e30 na spojlerach mtechnic2 blachy szwajcarskie ladna gleba albo czy wiecie czy jest do sprzedania i jaki tam silnik siedzi
_________________ BMW jest jak kobieta czasem robi fochy;)i od czasu do czasu musi dostac po piz cenzura:)
Auto: SDI po czipie
Skąd: Czechów Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 612
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 15:35
znamy, to Raptowny Waldek ten od ścigaczy... Bwm nie jest do sprzedania, silnik jaki w niej siedzi to raczej 2.5 ale bardzo mocno dłubnięty. Auto pięknie lata bokami na suchym asfalcie wiec szpera pewnie też siedzi... Moge sie dowiedzieć wiecej na temat autka ale kogo to obchodzi
mnie obchodzi jak mozesz dowiedziec sie cos wiecej na temat tej bety bardzo ladna prawie jak grzesia i do tego cupeta bo w sumie znalazlem w anonsach takie ogloszenie ze jest taka do sprzedania sciagnieta ze szwajcarji dlatego myslalem ze to o ta chodzi dzieki pozdro
_________________ BMW jest jak kobieta czasem robi fochy;)i od czasu do czasu musi dostac po piz cenzura:)
zawalista beta...koles jezdzi na scigaczach ma fajny kask z tego co wiem tą beatke niedawno sprowadził zeby mial w czym grzac pupe dojezdzajac pod MC raczej watpie zeby byla na sprzedaż(silnik 2.5 rzeczywiscie mocno dlubniety)
zajebiscie mi sie podoba to BMW...jest wyjątkowa bo ogolnie nie cierpie Beemek
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001