Auto: Made in Japan
Wysłany: Pią Gru 30, 2005 15:05
Mi tez przypomina mercedesa a nie korrado ani scirocco
te stare byly kanciaste muskularne meskie, a te nowe sa owalne ladne w dotyku i jak wybrator wygladaja Jeszcze te silniki 1,4 - 170km ciekaw jestem tego auta, ale sadze ze kto kupi ten czesto bedzie serwisowal.
Sory za odkopanie tematu ale muszę dodać swoje 3 gr. Nowe Scirocco jest bardzo ładne. Niektórzy mówią: szkoda, że nie Corrado. Może VW nas zaskoczy bo jest w planach Corrado 2... co z tego będzie zobaczymy, sam projekt myślę, że jest niezły, rasowe sportowe auto - może być ciekawie.
Sory za odkopanie tematu ale muszę dodać swoje 3 gr. Nowe Scirocco jest bardzo ładne. Niektórzy mówią, że szkoda, że nie Corrado. Może VW nas zaskoczy bo jest w planach Corrado 2... co z tego będzie zobaczymy, sam projekt myślę, że jest niezły, rasowe sportowe auto - może być ciekawie.
aha....widze ze słaba fura sie szykuje....Jezuuu juz zbieram sare
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Jeśli projekt dojdzie do skutku to wydaje mi się, że może byc to godny następca Audi TT. W każdym razie inżynierowie VW chce się wprosić w segment aut sportowych... jak im wyjdzie, zobaczymy.