Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 07:50
wilku napisał/a:
pozatym z tego co wiem auto-r przawie wszytkie swoje produkty eksportuje na zachod i do polski trafia moze tylko 1 % , wiec jak ja bym wszytko eksportowal to by mnie walolo co mysla ludzie tutaj , wazne zeby tym ludzio ktorzy to kupuja w duzych ilosciach sie podobalo ,
ooo tototo
tylko że jeszcze połowa z tego 1% jest za free za przymiarki
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
noodl3s powiedzial swieta racje, tutaj mozna spotkac kolko wzajemnej adoracji, sa osoby ktore obojetnie co by ktos nie powiedzial zaraz zaczna krytykowac i atakowac a pozniej beda gadac ze to ktos inny zaczal. Alan podzielil sie swoja opinia i tyle, ale komus juz nie podpasowalo cos i zaczynaja sie czepiac. Wiadomo ludzka zazdrosc i tyle, bo jak sie komus powodzi to juz jest zly...i najlepiej go wysmiac itp A co do autor to kwestia gustu i prawdziwi gentlemeni o gustach nie rozmawiaja. Chociaz Francja i ich tuning jest wysmiewany w wielu krajach, ale sa tez milosnicy i takich koncepcji. U nas to sie nie przyjmie, wystarczy posluchac opinii np. o Lagunie przerobionej w autor
Pozdro4All, no offence
Ps. Pamietajcie kazde forum jest do wyrazania wlasnych opinii i kazdy ma do tego prawo. Ale z tego co zauwazylem to jest wielu, ktorzy tylko szukaja zaczepki i kazdy temat tak beda komentowac aby tylko obrzucac kogos blotem i czepiac sie osoby, a nie tematow motoryzacyjnych.
W zasadzie to czy auto się podoba czy nie, nie ma większego znaczenia. Cel marketingowy został osiągnięty bo wzbudził kontrowersję i jest o nim głośno.
Pokazuje też możliwości firmy, bo zbudować takie autko nie jest tak prosto jak wykonać zderzaki czy inne spojlery.
Auto: DRAG and civic d16
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 525
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 00:00
Ogolnie to project podoba sie czy nie ,niewazne jest kontrowersyjny czyli kazdy sie jara na swoj sposob ,wiec plany uzyskany w 100%...
Ze sie pokazuja tu i tam to procentuje... :-bravo
Teraz pokaza sie w SSS na moim Bolidzie :wink:
Auto R
_________________ Sezon 2004 ET:14.225
Sezon 2005 ET:13.477
Sezon 2006 ET: 13.852-13.364-13.137-13.082
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 17:03
barbi napisał/a:
ctv napisał/a:
tragedia,i co z tego że sie pokazuje po swiecie ? do niczego to nie prowadzi !
Tragiczny to Ty jestes masz bardzo ciekawy zawód o dzwięcznie brzmiacej nazwie "syn"
Pokaz co ty zrobiłeś jakies same padliny które kopca jak stara lokomotywa i nie jezdza jakiś jedsen seat ibizy który i tak jest do pupy.
Tata postawił ci firme i kozaczysz bardzo łatwo jest krytykowac i sie wysmiewac cieki blady bolku.
Jak dla mnie to jestes debiutem roku na tym forum
nie ma to jak mocne wejscie tylko po to,by zaistniec
zenua
mozna zamknac ten temat? poza bluzgami zakompleksionych "bolkow" nic nowego juz chyba nie bedzie....
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 18:12
noodl3s napisał/a:
barbi napisał/a:
ctv napisał/a:
tragedia,i co z tego że sie pokazuje po swiecie ? do niczego to nie prowadzi !
Tragiczny to Ty jestes masz bardzo ciekawy zawód o dzwięcznie brzmiacej nazwie "syn"
Pokaz co ty zrobiłeś jakies same padliny które kopca jak stara lokomotywa i nie jezdza jakiś jedsen seat ibizy który i tak jest do pupy.
Tata postawił ci firme i kozaczysz bardzo łatwo jest krytykowac i sie wysmiewac cieki blady bolku.
Jak dla mnie to jestes debiutem roku na tym forum
nie ma to jak mocne wejscie tylko po to,by zaistniec
zenua
mozna zamknac ten temat? poza bluzgami zakompleksionych "bolkow" nic nowego juz chyba nie bedzie....
a może to sama prawda ?
w sumie CTV tez sobie nie żałował na AUTO-R ... jak na mój gust nie było to przedstawianie swojej opinii tylko proste "jeżdżenie po zyciorysie" ...
wypowiedzi kolegi Rasta to już inna bajka
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Dajcie spokoj Alanowi, on tylko przedstawil swoja opinie, ale Wy zaczynacie sie wszystkiego czepiac. A barbi to zapewne specjalnie zalozony nowe konto przez jakiegos tutejszego usera aby tylko sobie ulzyc. Nie rozumiem co ma prywatnego zycie ctv do watku z autorem. Tak to juz w Polsce jest, tylko zazdroscicie, a jak czlowiek do czegos dojdzie to potraficie krytykowac i zmieszac go z blotem, opanujcie sie, bo zachowujecie sie tak jakbyscie sami byli wszyscy okropnie pokrzywdzeni przez los. Zastanowcie sie, moze lepiej zaczac od siebie, a nie innym wytykac. Pozdro4All
Mam nadzieję, że niezdrowa atmosfera już opadła....
Przywieźliśmy dziś do wykonania w Auto-R elementy, które będzie można zobaczyć 1 maja na aucie które w zeszłym sezonie zrobiło 9 i mam nadzieję że teraz zrobi 8.
Potencjał jest olbrzymi, a z ciekawostek to będzie to jedyne auto z turbiną w którym nie będzie intercoolera