Auto: F7P
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 02:02
Auta takie same..
Jednak jedne są rozjeżdzone a drugie zajeżdzone..
Niektóre przy tej samej pojemności, mocy, takim samym balaście będą MALuCIENKO szybciej się zbierały a inne MALUCIENIEJ szybciej lub wolniej latały..
Pomijając fakt oleju, stanu filtrów, świec i innych pierdół o których nawet nie wspomne.. pozwole sobie powtórzyć..
Pawle zorganizuj Spota z osiągami aut w postaci sciągi w pigułce ( katalog )
Katalog otwierasz na stronie
->Opel Mój ( zapisujesz sobie dane na kartce aby nie zapomnieć, nie pomylić sie itd.. )
potem otwierasz na stronie
->Opel Wilka ( zapisujesz dane na drugiej karteczce aby nie zapomnieć i nie pomylić z poprzednio zapisanymi osiągami auta )
Jeżeli nie znajdziesz powyższych stron, należy szukać pod Opel Astra II 1.4 16v 1998- (siln. X14XE/Z14XE)
Znajdz debila na taki wyścig wzrokowo katalogowy i sekundanta aby dopilnował walki fair play.
Jeżeli takowy chętny debil rzeczywiście sie znajdzie, przepraszam za "debila".
Więć Pawle..
Odnalazłeś strony?
Ślicznie.
Zapisałeś dane?
Wspaniale.
Są jednakowe dla 2 takich samych aut? (czyt. jedne )
O kurcze
Może dane sa poprsotu uśrednione
Jest wiele czynników i drobiazgów przez które wasze latawce latają wolniej albo lepszej tzn szybciej..
Ja napewno polece szybciej.. najadłem się fasolki po bretońsku ...
kolesie kłucili sie 128 dni o wyższość startu z kępy trawy nad startem z piaskowej wydmy. Ponoć trawa daje większy uslizg a piasek hamuje
Staneli w końcu na kresce.. ops .. na miedzy .. żeby się ścignąć. Przegrał ten, co miał przyczepę gnoju, bo monster był zbyt obciążony.
Żeby nie było że Ursusy były znacząco różne.... oba jechały do kościoła więc były czyste - a w tym przypadku oznacza to że odelżone o jakies 300 kg błota
Auto: .
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 09:08
BOSEK napisał/a:
a w tym przypadku oznacza to że odelżone o jakies 300 kg błota
hahahahahhahahaha Dobre dobre
Wilku zajedź kiedyś do mnie podłączymy GPS i zobaczymy czy przekłamuje ci licznik
Mi w Volvo 850 przekłamuje max 1km/h , w Cali o 2-3km/h Więc tragedii nie ma
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 12:50
Kamil napisał/a:
Jedź na hamownie...:)
z tym że za to 3ba zapłacić a on nie z tych Daniel przypadkiem nie ma G-techa ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.