Nie wiem co masz na myśli pisząc, że wykonanie pierwsza klasa skoro
Cytat:
zapsutego alarmu + centralny (przez jakieś zalanie zrobiło sie zwarcie przez co samochód jest cały czas otwarty i nie działa centralny), nie mam prądu w paru elementach (tzn. nie działają) , od kierunków poucinane są kabelki i co dziwne nie podłączyli ich spowrotem (!!) , zostawione zostały 4 (!!) dziury na klapie bagażnika - bo zapomnieli (!!) ich zrobić..........plus jeszcze pare drobiazgów
do ten opis to pasuję pod jakiś rzeźników lub partaczy.
Podjedz do nich jeszcze raz i niech to wszystko poprawią, bo pewnie kazdemu się coś może się nie udać. Dla mnie ważne jest czy z tej sytuacji wyjdą z twarzą.
Auto: Stazza JA, MA70
Skąd: Śródmieście Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 635
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 17:52
robota pierwsza klasa - miałem na myśli położenie lakieru.
dziś wyszło jeszcze pare "brudów":
na klapie bagaznika pojawiło sie kilkadzisiąt bąbelków, na zderzaku lakier się nie utwardził (schodzi jak gdyby był nie wyschniety), no i najważniejsze: elektryka całkiem padło-wogóle nie można odpalić auta! a no i znalazłem też kolejną "serie" kabli , które poucinali i nie połączyli spowrotem
byłem dzis u niego i powiedział , że jutro przyprowadzi auto do siebie i bedzie "sprawdzał"
.....szlag mnie trafił........tyle kasy i tyle problemów
zasada zeby wstawiac auta do warsztatow pewnych i polecanych a nie spotkjanych na drodze ( nie wiem czy Ci ktos polecil czy z drogi) jak z drogi to wlasnie sie takie skutki...;/ szkoda kasy i autka
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Cze 24, 2006 00:01
widziałem kiedyś Ciebie pod eclerkiem na zana i autko przykuwa oko ze względu na swoją nietypowość ogólnie to mnie sie nie podoba ale ważne że właściciel zadowolony
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.