Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 15:02
to jak jeszcze ktoś ma ochote potrenować ? czy nie bardzo no piszcie co i jak zeby nie jechac na darmo ja bede i rysio bedzie jak wieksza ilosc bedzie
To co 16 boicho piątek 29-06-2006? od strony mariny
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Ostatnio zmieniony przez wysek^^ Czw Cze 29, 2006 15:52, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 16:01
Selo napisał/a:
Ja z brejdakiem moge wpaść pokopać troche chociaz zaznaczam ze ostatni raz to z pol roku temu na w-fie gralem
wysek^^ napisał/a:
To co 16 boicho piątek 29-06-2006? od strony mariny
To jest to boisko juz przy koncu zalewu gdzie rzeka wpływa do zalewu? tam gdzie trenuje KS Zemborzyce?
Tutaj zaraz niedaleko tej zjeżdzali jest boisku nie dalej tuż przy parkingu na którym pobiera kolo opłaty a nie jest to jego wlasność
Jutro ponoć mecz o 17 jest MŚ to bysmy pokopali z 1,5 godzniki ale pewnie by sie przedłużyło ja przyjade niechce mi sie siedzieć w domu mam nadzieje że bedzie nas troche i sie zmęczymy POZDRO
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 17:02
no szkoda ze nie dzis bo bym pokopał ile to sie zebrac za godzine ja bym był z kumpelm a tak jutro nie przyjade
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 08:48
to widze że jest nas 5 na tak duże boisko to sie raczej nie opłaca to może jakis inny termim gdzie bedzie nas z ok 12 osób ?
Auto: ...
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 20:41
Rysiek napisał/a:
wilku napisał/a:
i co pupcia nic nie ma
no pupcia bo tu same take pupy jak Ty co tylko woza sie samochodami
rysiu ja odrazu powiedzialem ze moge tylko pokibicowac , ale jakas druzyna sie tu zebrala , a inicjatywa wyszla z tamtego forum i tamto forum bylo organizatorem , wiec gdzie tu pupy sa
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."