FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: siwy
Pią Wrz 08, 2006 11:23
Inzynierska ... Piatki po 22 Filmiki ?? foty ITP ..:)
Autor Wiadomość
mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 00:06   

n/c :haha: :haha: :haha:

Cytat:
W ostatni piatek na ul. Inzynierskiej zjechalo sie zadawalajaco duzo roznych aut ale najbardziej ze wszystkich wyroznialy sie Sierry ktore zaprezentowaly nam pokaz skromnego Driftingu oprocz tego pokazu kierowcow odbywaly sie wyscigi na prostej w ktorych tez nie zabraklo emocji niestety ok godz 23:40 gdy przyjechali niebiescy kierowcy w Sierrach opuscili Spotkanie ale jednak po nie dlugim czasie niebiescy odjechali i wszystko trwalo dalej jednak wtedy zostalo nam podziwianie wyscigow na prostej i sluchania muzyki puszczanej z samochodow z dobrym Systemem Audio. Jednym z bardziej wyrozniajacym sie z samochodow bylo BMW ktore mialo Widoczny tuning wizyalny mam w tym namyslu Neony koloru niebeiskiego Naprawde Swietna Rzecz Smile Mam cicha nadzieje ze na naszych drogach bedzie coraz wiecej takich aut .

i poco takie coś pisac i nowe forum zakładać jak tam zawsze jest to samo policja też przyjeżdza o tej samej porze :S

wilku 
speed demon

Auto: ...
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 00:19   

j pierdziele skad ten czlowiek sie urwal normlnie padlem z rechty :D :D foum Inzynierskiej :D :D:D :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

www.shift-r.com

Piszę poprawnie po polsku
.

wysek^^ 
technical monster
(^^,)

Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 01:02   

ludziom to ja widze że sie totalnie nudzi hehe , opublikuj filmy podaj nazwiska i czekaj w domu aż gumisie Cie nawiedzą ,jaki sens tworzenia tego forum był ? Ktoś sobie zrobił psikusa :haha: :haha: :haha: :haha: ale rozbawi to nie jednego amatora nocnych piątkowych wrażeń który nie uważa że ma mega wypasioną fure i po"prostej 250m-ej" jedzie trzymajac sie otwartych drzwi szlifujać trampkami asflat i w pewnym momencie potykający sie drze kolanami o ten że aslaft :haha: <-- tacy ludzie nawiedzają w większości inżynierską .

Kuba 
pr0 killer

Auto: Malarz
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 06:54   

a do tego bardzo na czasie jest tam jazda bez świateł.. :mrgreen:

goofy 
streetracer

Auto: Galant
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 07:49   

A ja myślałem, że na inżynierskiej nic się już nie dzieje. A tam prosze mega tunerzy forum sobie założyli. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Auto: F7P
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 23:58   

Wlazłem... czytam a tam... :haha:
http://www.inzynierska.fo...pic.php?p=17#17

dolores 
drifter
--3--NTr

Auto: ...
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 00:22   

Vesti napisał/a:
Wlazłem... czytam a tam...
http://www.inzynierska.fo...pic.php?p=17#17

oj , aż mi sie humor poprawił i to wszystko dzieki znanej nam wszystkim ulicy opisanej w niesamowicie urokliwy sposob na forum "inzynierska" ...

,a to jest Boskie---

"Adasiu chłopczyku..
Lepiej zaopatrz autko w apteczke.. gaśnice..
Frajerem jestem, bo pozwalam Tobie synku używac dróg publicznych.. " :fucku:

---wow --- podoba mi sie , naprawde dobre -- Panie Inżynierksafan respecta ;)

Bagio 
technical monster

Auto: astraII
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 00:29   

Kod:
yoyoyoyoyoy jak tam smigamy cois w ten piatek?????????? kupilem dzis na allegro stozek mam nadzieje ze poczuje przyrost mocy, moge sanac z jakims rejserem

padlem ze smiechu :haha: ten tekst i ogolnie cale to forum nadaje sie do "strefy smiechu" :haha:
Kod:
ja teraz do mojego sprzeta chce kupic jakies neony.....tylko takie myslalem zeby kupic jarzeniówki jak sa w szpitalach i polakirowac na czerowonoooo, duzo taiej i pelen wypas i lanss.....laseczki lubia neonkiiiii:))))

wymiekam :haha: :haha: :haha:

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 00:58   

Bagio napisał/a:
Kod:
yoyoyoyoyoy jak tam smigamy cois w ten piatek?????????? kupilem dzis na allegro stozek mam nadzieje ze poczuje przyrost mocy, moge sanac z jakims rejserem

padlem ze smiechu :haha: ten tekst i ogolnie cale to forum nadaje sie do "strefy smiechu" :haha:
Kod:
ja teraz do mojego sprzeta chce kupic jakies neony.....tylko takie myslalem zeby kupic jarzeniówki jak sa w szpitalach i polakirowac na czerowonoooo, duzo taiej i pelen wypas i lanss.....laseczki lubia neonkiiiii:))))

wymiekam :haha: :haha: :haha:
cos Ci sie nie podoba :haha: ?? znam osobiscie LOLka i vesti moze potwierdzic ze LOLek to super gość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Wysłany: Sro Sie 23, 2006 00:59   

Lolek..
Fajny kolo ale małego ma.. :/

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 01:01   

Vesti napisał/a:
Lolek..
Fajny kolo ale małego ma.. :/
a skad wiesz? :v ja wiem czy taki mały :S :oops: :mrgreen: zalezy o czym mowisz :mrgreen:

Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Wysłany: Sro Sie 23, 2006 01:02   

No mały ten stożek..! :D

A ty o czym ....?! :v
Aaaaa :oops:
Och ty zboczuchu... :haha:

Zell 
drifter

Auto: Fajne
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 01:39   

Bosh, nigdy nie sądziłem, że ktoś zrobi forum na ten temat, uznania za brak czegokolwiek. Założe się, że niedługo forum zaleje fala masakrycznie stunigowanych aut którym właścicielami są młodzi internauci z przedszkola. Swoją drogą nie wiem czy śmiać się czy płakać czytając pierwsze posty jakie się pojawiły....

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 12:10   

tak sobie czytam tamto forum i powiem tak jak i Bagio ze to całe forum nadaje sie do naszej strefy śmiechu...

Fazi 
drifter

Auto: BMW 540
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 15:48   

hehe ale glupie to forum.po co je zakladali jak mogli u nas zalozyc taki temat :fucku:

Odpowiedz do tematu