W ostatni piatek na ul. Inzynierskiej zjechalo sie zadawalajaco duzo roznych aut ale najbardziej ze wszystkich wyroznialy sie Sierry ktore zaprezentowaly nam pokaz skromnego Driftingu oprocz tego pokazu kierowcow odbywaly sie wyscigi na prostej w ktorych tez nie zabraklo emocji niestety ok godz 23:40 gdy przyjechali niebiescy kierowcy w Sierrach opuscili Spotkanie ale jednak po nie dlugim czasie niebiescy odjechali i wszystko trwalo dalej jednak wtedy zostalo nam podziwianie wyscigow na prostej i sluchania muzyki puszczanej z samochodow z dobrym Systemem Audio. Jednym z bardziej wyrozniajacym sie z samochodow bylo BMW ktore mialo Widoczny tuning wizyalny mam w tym namyslu Neony koloru niebeiskiego Naprawde Swietna Rzecz Smile Mam cicha nadzieje ze na naszych drogach bedzie coraz wiecej takich aut .
i poco takie coś pisac i nowe forum zakładać jak tam zawsze jest to samo policja też przyjeżdza o tej samej porze
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 01:02
ludziom to ja widze że sie totalnie nudzi hehe , opublikuj filmy podaj nazwiska i czekaj w domu aż gumisie Cie nawiedzą ,jaki sens tworzenia tego forum był ? Ktoś sobie zrobił psikusa ale rozbawi to nie jednego amatora nocnych piątkowych wrażeń który nie uważa że ma mega wypasioną fure i po"prostej 250m-ej" jedzie trzymajac sie otwartych drzwi szlifujać trampkami asflat i w pewnym momencie potykający sie drze kolanami o ten że aslaft <-- tacy ludzie nawiedzają w większości inżynierską .
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
yoyoyoyoyoy jak tam smigamy cois w ten piatek?????????? kupilem dzis na allegro stozek mam nadzieje ze poczuje przyrost mocy, moge sanac z jakims rejserem
padlem ze smiechu ten tekst i ogolnie cale to forum nadaje sie do "strefy smiechu"
Kod:
ja teraz do mojego sprzeta chce kupic jakies neony.....tylko takie myslalem zeby kupic jarzeniówki jak sa w szpitalach i polakirowac na czerowonoooo, duzo taiej i pelen wypas i lanss.....laseczki lubia neonkiiiii:))))
yoyoyoyoyoy jak tam smigamy cois w ten piatek?????????? kupilem dzis na allegro stozek mam nadzieje ze poczuje przyrost mocy, moge sanac z jakims rejserem
padlem ze smiechu ten tekst i ogolnie cale to forum nadaje sie do "strefy smiechu"
Kod:
ja teraz do mojego sprzeta chce kupic jakies neony.....tylko takie myslalem zeby kupic jarzeniówki jak sa w szpitalach i polakirowac na czerowonoooo, duzo taiej i pelen wypas i lanss.....laseczki lubia neonkiiiii:))))
wymiekam
cos Ci sie nie podoba ?? znam osobiscie LOLka i vesti moze potwierdzic ze LOLek to super gość
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Bosh, nigdy nie sądziłem, że ktoś zrobi forum na ten temat, uznania za brak czegokolwiek. Założe się, że niedługo forum zaleje fala masakrycznie stunigowanych aut którym właścicielami są młodzi internauci z przedszkola. Swoją drogą nie wiem czy śmiać się czy płakać czytając pierwsze posty jakie się pojawiły....